Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Citroen Jumper 30 2.2 bluehdi 120 l2h1 club | camera | trekhaak | imperiaal

€ 20.449,-
39x bekeken sinds 24 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Citroen Jumper uit 2020.

Het is een mooie auto, deze Citroen Jumper uit 2020, hij heeft 67771 kilometer gelopen. De aandrijving van deze Citroen wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De schuifdeur zorgt voor een grote deuropening waardoor niet alleen in- en uitstappen gemakkelijker wordt, maar ook bijvoorbeeld het plaatsen van bagage of een kinderzitje. Tot de uitrusting behoren ook elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! U bedient het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Ook is de Citroen uitgerust met: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Heeft u interesse in deze mooie Citroen? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

WhatsApp met Pieter 0610990520! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Citroen
Model: Jumper
Type: 30 2.2 BlueHDi 120 L2H1 Club
Modelreeks: 2014 - 2024
Referentienummer: ##8222Technische informatieKoppel: 310 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 2.179 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 90 liter
Aandrijving: VoorwielaandrijvingMaten en gewichtenGVW: 3.000 kg
Lengte/hoogte: L2H1
Wielbasis: 345 cmFunctioneelInhoud laadruimte: 10.000 lMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 6 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6 l/100km (1 op 16,7)
Emissieklasse: Euro 6d-TEMPOnderhoudAPK: gekeurd tot dec. 2024Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 175 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Tenaamstelling

Algemeen
  • Model: Jumper
  • Bouwjaar: 2020
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 67.771km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Airconditioning, Trekhaak
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6933689