Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Citroën DS3 1.2 VTi So Chic

€ 7.750,-
82x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Deze Citroën DS3 uit 2014 heeft 138307 kilometer op de teller. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren sportonderstel, LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem. 

Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto. 

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. 

Interesse in deze occasion? Bel dan 0611700658 bij geen gehoor kunt u mijn collega bellen 0653927827. Informeer naar de beschikbaarheid van de auto voor een eventuele proefrit!. Onze occasions worden geleverd met APK mits vermeld in advertentie. U bent van harte welkom, onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en typfouten.

Algemeen
  • Model: DS3
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2014
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 138.307km
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Motorinhoud: 1200cc
Advertentienr. 6799353

Auto Occasions Terneuzen

57 advertenties
5 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht