Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Citroen C3 puretech 110 eat6 feel edition | camera | apple carplay | stoelv

€ 23.900,-
28x bekeken sinds 22 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Citroën C3 uit 2023.

De top is eraf, alle systemen beproefd, de techniek up-to-date. Deze piepjonge Citroen C3 staat te popelen om er weer op uit te gaan! Hoewel de auto uit 2023 komt, heeft hij maar 7370 kilometer gereden. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen voor.

De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Natuurlijk behoren regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Citroen, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

WhatsApp met Bert 0651621062! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Citroen
Model: C3
Type: PureTech 110 EAT6 Feel Edition
Modelreeks: 2020 - 2024
Referentienummer: ##0520Technische informatieKoppel: 205 Nm
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 1.199 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 45 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.610 kg
Wielbasis: 254 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6d-TEMPStaatAantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 139 - € 151 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: TenaamstellingOverige informatieBasiskleur: zwart / wit

Algemeen
  • Model: C3
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2023
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 7.370km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6922361