Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Chalet "La casa movil" te huur op 5* camping de Paardekreek in Kortgene.

N.o.t.k.
1271x bekeken sinds 6 feb. '24
Conditie: Zo goed als nieuw

Beschrijving

Hierbij bieden wij ons chalet “La casa movil” voor dit seizoen weer te huur aan die midden in provincie Zeeland (NL) staat, namelijk op de 5* camping “de Paardekreek” gelegen pal aan het “Veerse meer” in het pittoreske plaatsje Kortgene.

Deze camping is de award winnaar van 2018 en is in 2020 bekroond met de golden green key en als klap op de vuurpijl in 2021 door de ANWB uitgeroepen tot een 5* camping en is daarmee uiteraard Eén van de mooiste en populairste campings van de Nederlandse provincie Zeeland, misschien wel van heel Holland!

Wie wil daar geen vakantie vieren!!!
Profiteer van de goedkope voorjaars arrangementen!!!

Ons chalet is een 4 persoons huisdiervrije stacaravan die we nieuw hebben laten plaatsen in het voorjaar van 2020 en staat circa 100 meter van het “Veerse meer” vandaan, voor volledige informatie en foto’s verwijzen we u graag naar onze website lacasamovil eu.

Op camping “de Paardekreek” is voor elk wat Wils, binnen-, buitenspeeltuinen, binnen-, buitenzwembaden en animatieteam voor de kleine gasten, watersport mogelijkheden, trailerhellingen(indien gewenst neemt u uw eigen boot mee op een trailer), wandel routes, fietsroutes en u bent met uw auto binnen een half uur op elke gewenste locatie in de provincie Zeeland, kortom het ideale plaatje voor elke toerist!

Onze prijzen verschillen per seizoen en we bieden arrangementen aan die u kunt vinden op onze website, voor onze verhuurkalender waar u kunt zien of ons chalet in uw gewenste vakantie periode nog vrij is en een boeking die u kunt plaatsen, verwijzen we u ook graag naar onze website lacasamovil eu, hier vind u ook informatie, foto’s, alle prijzen en bijkomstige kosten.
Tevens kunt u ons ook vinden op Airbnb.nl, waar u onze accommodatie ook kunt boeken.

Wij willen u nog enkele huishoudelijke regels niet onthouden om teleurstellingen te voorkomen.
- Bij aankomst op de camping moet u nog parkkosten incl. toeristenbelasting betalen van € 7,25 per persoon per nacht, hiervoor kunt u van alle park faciliteitengebruik maken.
- Wij rekenen € 150,= borg (die u weer terug ontvangt als alles in orde is) en € 60,= eindschoonmaak, dit omdat we hoge eisen stellen om het chalet zo schoon en allergievrij mogelijk aan te bieden aan onze gasten en dit daarom ook ook zelf verzorgen.
- Er is bed- en keukenlinnengoed aanwezig,
- In verband met hygiëne en allergieën zijn huisdieren niet toegestaan in ons chalet.
- Wij verhuren niet aan gezinnen met kleine kinderen die nog niet op een volwassen bed kunnen slapen omdat we daar de faciliteiten niet voor hebben en ook niet de veiligheid kunnen waarborgen voor die kleintjes.
- Gratis WiFi.
- prijzen inclusief gas, water en licht.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons mooie chalet “La Casa Movil”.

Algemeen
  • Aantal Slaapplaatsen: 4
Advertentienr. 6296193

La casa movil

La casa movil

1 advertentie
6 jaar actief op het Prikbord