Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

BMW 1-serie 118i High Executive

Verkocht
111x bekeken sinds 17 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Niet voor niets kiezen massa's autoliefhebbers elke keer weer voor Duitse kwaliteit. Sublieme uitvoering, superieure techniek en onovertroffen rijprestaties. Allemaal gegoten in robuust staal. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor. 

Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Audio-aanpassingen doen zonder de weg uit het oog te verliezen? Daar zorgt de audiobediening op het stuur voor! Boem is ho? Niet bij deze BMW 1-serie. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Ook is de BMW uitgerust met: cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer. 

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 1-serie samen. Een foute bandenspanning kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Deze BMW 1-serie is daarom voorzien van een bandenspanningscontrolesysteem. 

Interesse in deze occasion? Bel dan 0611700658 bij geen gehoor kunt u mijn collega bellen 0653927827. Informeer naar de beschikbaarheid van de auto voor een eventuele proefrit!. Onze occasions worden geleverd met APK mits vermeld in advertentie. U bent van harte welkom, onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en typfouten.

Algemeen
  • Model: 1-Serie
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2006
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 221.339km
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Motorinhoud: 1800cc
Advertentienr. 6719649

Auto Occasions Terneuzen

58 advertenties
5 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht