Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Avontuurlijke kinderfeestjes met Dirkie Duit

N.o.t.k.
33x bekeken sinds 12 apr. '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Arrrrrr en ahoy avonturiers en ontdekkingsreizigers,

Vraagt u zich wel eens af wat u nu weer moet organiseren voor het kinderfeestje van uw kind? Gaan we weer naar een pretpark of een speelparadijs? Allemaal al gedaan zeker.

Kies dan eens iets volledig nieuw en avontuurlijk voor uw kind. Boek voor uw kinderfeestje het metaalzoekavontuur van Luctor et Detector. Wij verzorgen een avontuurlijke metaaldetectorbeleving op het strand voor kinderen op een speelse wijze waarin ontdekken en puzzelen met de metaaldetector voorop staat.

De kids gaan spelenderwijs op zoek naar een begraven schatkist met inhoud van Kapitein Dirkie Duit. U mag zelfs een eigen inhoud bijvullen voor uw kind(eren) Maar hoe dan ook is de verrassing groot als de deksel open gaat en de gezichtjes op stralen gaan. De kinderen zijn ongeveer anderhalf uur bezig met het avontuur waarbij een kleine uitloop altijd mogelijk is.

Maar er is meer, vanaf nu bieden wij ook complete kinderarrangementen aan in samenwerking met strandpaviljoen De Noordduine in Domburg. Dus zowel deze toffe metaaldetectie activiteit doen en tevens op locatie blijven eten. Scheelt ook thuis weer een hoop geregel en opruimen achteraf en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Onze kinderarrangementen zijn vanaf nu te vinden op metaalzoekworkshop.nl/workshop-arrangement-noordduine

Kortom wacht dus niet te lang om het schatkistavontuur van Dirkie Duit te boeken voor het seizoen van 2024 en geef uw kind een herinnering om nooit te vergeten.  

Bekijk op het gemakje de mogelijkheden en prijzen op de website van metaalzoekworkshop.nl waar u een uitgebreide uitleg kunt lezen. Of pak direct de telefoon en bel ons op +31 (0) 6 52896401.

Tot snel bij Luctor et Detector…!


‘ELK STUKJE METAAL HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL’

Advertentienr. 6692141

Luctor et Detector

Zakelijk Luctor et Detector

6 advertenties
4 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht