Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

AutoKoens uw export dienstverlener / AutoKoens SINCE 1979! / Kapelle

€ 12.345,-
263x bekeken sinds 4 jun. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

AutoKoens uw export dienstverlener / AutoKoens SINCE 1979!
Stationssingel 4.
100 meter naast NS Station Kapelle-Biezelinge)
4421 BG Kapelle-Biezelinge. 06-31640101
24/7 Bereikbaar,eigen ophaaldienst door heel Nederland
43 Jaar ervaring!

AutoKoens het adres voor de documenten van uitvoer van uw voertuig / caravan / motor / camper / scooter / bromfiets / speedelec.


whatsapp / Telefoonnummer : 06-31640101
AutoKoens is een bedrijf dat door het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) is erkend voor het exporteren/voertuigdocumenten.Wij hebben een netwerk met autoverzekeraars en wij hebben ook witte platenservice.


Wij zijn het juiste adres voor al uw auto export documenten. Jaarlijks verzorgen wij de exportdocumenten van voertuigen. AutoKoens is een specialist op het gebied van auto export dienstverlening voor alle voertuigen. Bij verkoop van een auto, motor, truck, caravan of aanhanger bestemd voor het buitenland (export), wilt u dat alles goed wordt geregeld. Wij zijn een “RDW erkend Export Dienstverlener”, bij ons bent u dus op het juiste adres.
Wij zorgen er voor dat uw auto wordt uitgeschreven in het Nederlandse kentekenregister en dat uw een RDW vrijwaring krijgt. Wij bieden deze dienst aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Zoekwoorden: Exporteren auto motor caravan aanhangwagen Export afmelden auto uitvoeren Verzekering Export verzekering Tijdelijke verzekering Auto uitvoeren naar buitenland
Exportkenteken Exportplaten Export Dienstverlening Exportdienstverlening Groene Kaart Groene Verzekeringskaart Exportdiensten Export service.

Advertentienr. 4899292

www.AutoKoens.nl Anno 1979!

Zakelijk www.AutoKoens.nl Anno 1979!

128 advertenties
21 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht