Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

3e Camper in de verhuur, veel weken nog vrij!

€ 879,-
151x bekeken sinds 26 apr. '24
Conditie: Zo goed als nieuw

Beschrijving

Welkom bij Campgenot!

Huur één van onze luxe campers. Wij verhuren campers om te genieten van luxe en comfort voor een heerlijke ontspannen vakantie. Ziet u zich al zitten naast een prachtige camper midden in de natuur, in de bergen of ergens aan zee?! Met familie of vrienden, huur allebei een camper, ieder zijn privacy en toch met elkaar er op uit. Onze camperverhuur is compleet met persoonlijk contact, goede uitleg en informatie. Met een camper op vakantie is dus een echte aanrader!

Camper huren voor een heerlijk ontspannen campervakantie, kom dan naar Campergenot, wij staan klaar voor persoonlijk advies.

Een campervakantie voor de echte kampeer liefhebber, met de luxe van thuis!

De populaire Elnagh T-Loft 530 is een luxe halfintegraal, automaat en 160 PK sterke motor, zeer relaxed rijden! Onze in nieuwstaat verkerende Campers zijn uitgerust met 2 lengtebedden achterin en een hefbed boven de zithoek, daaronder ruime stahoogte, de zitplaats is eventueel om te bouwen tot 5de slaapplaats.
De zithoek, waar je heerlijk kunt relaxen in de draaibare cabinestoelen.heeft een vijfde goedgekeurde zitplaats met gordel Verder kunt u gebruikmaken van een ruime hoekkeuken met driepits kookgelegenheid, oven, afzuigunit en een koel-vriescombinatie,inh. 150 liter.

Er is een aparte douche, kachel en boiler op diesel, achteruitrijcamera, luifel. Deze camper is een Fiat Ducato met sterke160 pk en airco op de motor, cruise control en ABS. De Elnagh T-Loft 530 is voorzien van elektrische ramen en elektrische spiegels. Zeer degelijke, luxe camper van alle gemakken voorzien.

In de zeer ruime garage kan alles makkelijk worden vastgezet, tevens kunnen daar 2 fietsen in gezet worden, Veilig tegen diefstal.

Te Koop: Een van onze mooie campers is nu ook te koop!
Een camper van ruim 2 jaar jong.
zie onze website

Algemeen
  • Type: Lengtebed
  • Merk: Overige Merken
  • Aantal Slaapplaatsen: 5
  • Brandstof: Diesel
Advertentienr. 6771285

Campergenot

Zakelijk Campergenot

3 advertenties
6 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht