Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

2 Sets van Lego Duplo met plaat+opbergdoos + extra

€ 45,-
438x bekeken sinds 19 okt. '23
Conditie: Zo goed als nieuw

Beschrijving

Dit alles bestaat uit: Lego Duplo set mijn eerste dier met opbergdoos(10863) + Lego Duplo set mijn eerste draaimolen(10845) + 1 lego Duplo plaat + 18 losse onderdelen.  

Met de Lego Duplo set mijn eerste dier met opbergdoos kun je 5 dieren bouwen: een olifant met een glijbaan als slurf, een krokodil met scharnierende kaken, een leeuw met een bek die open kan, een giraf met een buigbare nek en een vogel. Je kan ze aan elkaar koppelen en dan heb je een trein. Deze set is voor kindjes van 1,5-3 jaar. 

Dan heb je de set Lego Duplo Mijn eerste draaimolen. Als de bovenkant van de draaimolen wordt rondgedraaid, gaan de stoeltjes die op de speciale tandwielen staan ook draaien. Bij deze set kan ik helaas de rode kegel niet meer vinden maar je kan hem ook draaien door het vogeltje of door de boom erop te zetten. Deze set is voor kindjes van 1,5-3 jaar. 

Dan heb je nog 1 losse plaat waar je kindje zelf op kan bouwen. 

En dan zitten er nog 18 losse onderdelen bij.(zie foto's) 

Let op!: Dit zijn dus 2 losse sets waarvan er bij 1 al een doos zat en we zelf de andere set erbij hebben gekocht en de plaat en de andere onderdelen. Dit alles past allemaal in de opbergdoos(behalve de grote plaat en de lichtgroene plaat van de draaimolen)en verkopen we nu als 1 set. Vandaar ook de prijs. Alles ziet er nog heel netjes uit en alles is schoongemaakt. De papieren blaadjes die erbij zaten waarop alles staat heeft mijn zoontje helaas verscheurd maar als je deze codes(zie bovenin tekst) online opzoekt dan heb je zo de plaatjes.De verzendkosten zijn voor de koper, die zitten nog niet bij de prijs inbegrepen.  Maar ophalen mag natuurlijk ook.

Algemeen
  • Merk: Duplo
  • Type: Complete Set
Advertentienr. 5660290

Bernadette 2021

Bernadette 2021

33 advertenties
4 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht