Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

5 juni Handwerkgroep en Workshop Decoupage

N.v.t.
57x bekeken sinds 28 apr. '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Woensdag 5 juni van 10:30-13:00 is het weer zover:
In Wijkteamcentrum Dauwenendaele in het Winkelcentrum aan de Vrijlandstraat is er weer een vrije inloop van de Handwerkgroep 
Hieraan zijn geen kosten verbonden, gewoon gezellig met elkaar breien, handwerken, haken, borduren, naaien of verstellen terwijl u lekker met elkaar babbelt onder het genot van een kopje koffie en leuke mensen leert kennen. Vraag gerust iemand mee die deze oproep niet gelezen heeft. Voor het handwerken dient u wel zelf uw eigen handwerk en materialen mee te nemen.

Tevens tegelijkertijd Workshop Decoupage,  gegeven door Mieke de Wijs, onder het genot van een gratis kopje koffie en leuk gezelschap, de kosten hiervan zijn 5 euro incl. kopje koffie, dit ivm met de aanschaf van materialen, U moet zich hiervoor opgeven in verband met de aan te schaffen materialen!
Wat is de decoupagetechniek? Decoupage is een decoratietechniek waarbij je met allerlei kleine stukjes papier ,een voorwerp, meubelstuk of accesoires (bv.een glazen vaas,pot, houten doosje) beplakt, door  (gekleurd) papier of uitgeknipte motieven . U kunt zich hiervoor opgeven tot en met  zondag twee juni via [email protected] of [email protected]. Denk niet dat dit niets voor u is, creativiteit is voor iedereen en gaat bij ons gepaard met een gezellige babbel onder elkaar.
Kom gezellig  en breng dit onder de aandacht van anderen die dit ook leuk vinden. De één kan ook aan de gang met Decoupage en de ander handwerken.

Advertentienr. 6781665

duyvelaar

8 advertenties
20 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht