Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Anneke Bakx

Van den Vos Reinaerde..

Deze keer met de weerspiegeling van de dieren. Die had ik ook, maar ik vond het daarmee te veel water worden. Vandaar dat ik het er af haalde. Oordeel zelf maar.

6 reacties

Anneke Bakx 10 June 2008
Ik bedoelde met verkleinen, dat ik hem eerst vergroot, dus dichterbij haal en dan b.v. 46% daarvan wil hebben. Wordt het dan anders?
piet 10 June 2008
'K vind deze beter, maar misschien is dat alleen maar, omdat ik het liever zo zag. Ook staan hier de bomen er helemaal op, ze zijn niet gescalpeerd Dat verkleinen, zoals je het nu beschrijft, lijkt mij gewoon bijsnijden, en dat kan geen probleem zijn, als je maar niet vergeet, op de knop toepassen te klikken.
Anneke Bakx 11 June 2008
Nee, lukt niet. Dus eerst vergroot ik, dan reduceer ik naar b.v. 36 % en dan probeer ik het vast te leggen en dat gaat niet. Moet toch kunnen op een of andere manier.
piet 11 June 2008
Kennelijk heb ik niet door, wat je precies bedoelt. Wat ik wel doorheb is, dat je er vanmorgen vroeg bij was. We zijn al een dikke week op vakantie, nu nog in Nederland, maar over een paar dagen vertrekken we naar Denemarken. Vermoedelijk zul je dan een paar weken niks van me horen.
Anneke Bakx 11 June 2008
Jammer, maar ik gun jullie een hele fijne vakantie..!! Neem mooie plaatjes mee terug, wil je? Eet smakelijk van de smörrebröd!!
Anneke Bakx 11 June 2008
Het lijkt wel gevloek wat er nu uitkomt. Ik bedoel natuurlijk smurrebreud (fonetisch)..Tag.

Trefwoorden
vos reinaerde