Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Anneke Bakx

Waterland-Oudeman

Beeltenis naar fragment uit: Van den Vos Reinaerde Als de Vos de passie preekt, boer pas op je eenden (dat stond er!)

5 reacties

Anneke Bakx 09 June 2008
Weet iemand het antwoord op deze vraag: Als ik bij Picasa wil verkleinen (b.v.58%) , hoe zet ik dit dan vast? Het lukt me alsmaar niet.
Ruitje 10 June 2008
Leuk, Leuk verhaal leuke foto blijft tot de verbeelding spreken de Vos. Je kan het proberen door de export funtie te gebruiken andere manier is een klein programma te gebruiken zoals http://www.easyresize.nl/?pid=1 Easy Resize daarmee kan je een hele map doen en al je instellingen worden bewaard is gratis en is heel simpel te gebruiken. Ruitje
piet 10 June 2008
Eerst even over de foto, leuk, zeker met het verhaal er bij. Heb je geen opname, waarbij de balk met eenden ook in het water spiegelt? Zou nog beter zijn, denk ik. Je vraag begrijp ik niet helemaal, waarom zou je willen verkleinen? Als je vanuit Picasa foto's wilt exporteren, (knop helemaal rechts onder), worden je foto's automatisch gecomprimeerd, als je daarvoor kiest. Je kunt dan ook met de schuifknop de grootte bepalen. Wil je een hele serie exporteren, dan neem je ctrl+a verder zelfde verhaal. Je hebt daar echt geen ander programma voor nodig, al zal dat ongetwijfeld ook goed werken. Succes!
Ruitje 10 June 2008
Blijft moeilijk maar de vraag was of je de instellingen kon vastzetten veel sites willen foto's met een bepaalde afmeting of grootte je kan dat doen met EasyResize je op op die manier een aantal pre-select instellingen bewaren laten we zeggen 200 pixels (noem maar wat hoor) voor je E-Mail en 200 Kb voor een Zeelandnet. Verder kan je natuurlijk de kwaliteit instellen en alle overbodige informatie eruithalen al deze functies zijn natuurlijk ook mogelijk met Picasa behalve het vastzetten van de instellingen natuurlijk.
Anneke Bakx 10 June 2008
Bedankt Ruitje en Piet. Maar ik bedoelde dat ik hem eerst vergroot, dus dichterbij haal en daar dan b.v. 46% van wil hebben. Dat vastzetten lukt me niet. Maar ik lees jullie verhaal nog eens.

Trefwoorden
beeld