Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 66
ton

de twee zusjes.

9 reacties

Molly 14 November 2008
Liefhebbers van deze honden hebben geen last van angst voor dit ras, neem ik aan. Als je echter ooit de film: The boys from Brasil hebt gezien, kijk je er anders naar. Maar OK het is maar een film!
ton 14 November 2008
even reageren op uw reactie op onze lievelingen,toen ik afgelopen na-jaar even dacht mijn hond uit te laten in een bos bij onze camping,kwam er vanuit een pad onverwacht een trimmer,een reus van een man,die met mij een praatje aan-knoopte,deze trimmer maakte de fout mij aan te raken,dat had hij dus niet moeten doen,toen werd onze zo lieve dober een kwade dober en haalde naar hem uit,ik ben een niet zo grote vrouw,de vrouw van ton en de TROTSE eigenaar van een dobermann!!!!!
Molly 15 November 2008
Ik bedoelde er niks mee, hoor! Ik wilde alleen maar zeggen dat dit ras er slecht op kwam te staan in een zeer spannende film, met een hoop onzin. Later komt het dan toch weer goed. Ik doelde meer op die film. Hele enge film: over nazaten van Hitler!
Jeroen 16 November 2008
ik kom ze toch ook liever niet tegen in het bos. ik neem aan dat je ze alleen voor de foto niet aan de lijn hebt?? Ik dacht dat het verplicht is ze daar aan te lijnen.
ton 17 November 2008
kijk op de volgende foto mijn reactie op jou reactie jeroen. groeten ton.
ton 18 November 2008
je moet je naam noemen figuur.zo zijn wij opgevoet. en een hond mag zijn vrouwtje beschermen. jij bescherm natuurlijk niemand. aangifte moeten ze bij jou doen om dat deze site voor mooie - foto,s is en niet voor dit zo als jij bent. en wij zijn trots op onze ROOS die niemand kwaad doet.
ton 18 November 2008
criticus net zo iets als de zangeres zonder naam. ik praat liever tegen dieren als tegen dit soort mensen- dieren hebben verstand.en verder schrijf ik hier niet meer over. en ik ben altijd correct dus kijk maar naar mijn foto,s en mischien zien we elkaar wel eens met de honden- en zal ik je laten zien hoe lief ze zijn. groet rosebud...........
sven. 18 November 2008
wat een mooie honden.
henk 19 November 2008
mooie foto . super honden die dobers. en luister niet naar mensen die geen liefde hebben voor honden. dober groeten henk.