Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 61
ton

de dobermann.

7 reacties

joopflamman 14 November 2008
Mooie foto, maar zie hem toch liever aan de riem.
ton 14 November 2008
dit is een gebied bij haamstede waar de hond - zonder riem mag lopen. en een hond moet ook de vrijheid hebben - net zo als wij mensen ook hebben ja toch.
ton 15 November 2008
o ja een dobermann is heel erg lief. alleen als je fout wil dan niet. maar zo hoord het toch. groet ton.
Jeroen 16 November 2008
Dit is toch op Westenschouwen? Ruiters, wandelaars en mountainbikers zijn dol op loslopende dobermans!!
ton. 17 November 2008
ja dat is westenschouwen. en we houden allemaal rekening met elkaar en dat gaat goed- leuk toch als het zo kan op een stukje waar de dieren- ook nog plezier hebben en de mensen ook . dat kan in zeeland nog..
Jeroen 17 November 2008
beste Ton, misschien is het de reputatie van de hond die niet zo best is. loslopende honden in het algemeen word ik persoonlijk niet vrolijk van. Ongetwijfeld zijn het voor u fijne en lieve honden, zoals er ook wel lieve bull en andere terrier soorten zullen zijn. Alleen kan ik (en ik spreek niet alleen voor mezelf)het de intentie van een op mij afrennende hond niet zien.
ton. 18 November 2008
beste jeroen. ik zeg zo en jij weer anders. ik heb al vieren twintig jaar dobermann,s. er zijn heel veel mensen die bang zijn voor dit ras- en vooral als ze los lopen jij dus ook maar dat hoeft echt niet- dat licht aan hoe je ze opvoed mijn honden rennen niet achter - iemand aan als ik dat niet wil, je zou ze eigelijk een keer moeten ontmoeten en dan denk je- mischien wel anders. maar laten we genieten van het mooie zeeland en de mooie foto,s. vriendelijke groeten ton.