Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 32
Your Photography

Lilly

Voor de Echte Model liefhebbers op zeelandnet. Hier nog een volgende foto! Als eerst wil ik even kwijt, dat de vorige foto gemaakt is door een Pro fotograaf en dat de zeeuwen hier daar nog van kunnen leren! Vat het niet negatief op, dat heb ik ook niet gedaan ;) Kritiek is even goed positief! Dus op naar meer Model fotografie!

6 reacties

criticus 21 januari 2011
Dit is een heel fraaie modelfoto!!!!! Mooie belichting , Prachtig hoor. Maar die vorige........... ga bij die vorige nou eens in op mijn inhoudelijke kritiek. Hoe kunt u die pro noemen vraag ik mij af ( ruis , catchlights in de ogen....)
jensy 21 januari 2011
Worden dit soort prachtige foto's in Zeeland gemaakt?
Gaaf 22 januari 2011
Haar bandjes rond de bips zitten ietwat te strak.Maar mooie meid en mooie foto.Kompelementen !!
peter 22 januari 2011
niks fout aan hoor mooie foto en mooie dame een dikke 10
Rudi 24 januari 2011
Of je de fotograaf nu Pro of contra noemt (:-)), wat maakt het uit. Iemand wil (gelukkig) zijn foto(s) met ons delen. Als je iets wil leren kan je beter een cursus volgen! Gewoon KIJKEN en GENIETEN. Ik vind dit een prachtige foto van een mooie vrouw, hoop dat er meer van deze komen en al zou er fototechnisch wat aan mankeren, zo wat. Alleen een kniesoor die daar op let. En zoals de maker zelf opmerkt; op naar meer Model fotografie!
Berger 26 juni 2011
ik vind de stand van haar hand niet zo mooi overkomen, had beter op de andere arm kunnen liggen zodat je kan zien dat het een hand is nu lijkt het een misvormde hand