Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 32
Your Photography

Model Lilly

Ikzelf als model.

19 reacties

critcus 13 januari 2011
Zeer matige modelfoto. Te veel ruis, lelijke "catchlights`' van de belichting in de ogen, voorhoofd volledig overbelicht. Kortom , niet best..............
Jan 13 januari 2011
Ik vind de pose wel super en het is een heel apart standpunt. Wellicht was het nog iets beter geweest als ze haar rug had holgetrokken en borst vooruit, dan had je rechts ook niet de vage arm en knie meer in beeld gehad, maar alleszins chapeau!
voyeur 13 januari 2011
meer!meer!
pthji 13 januari 2011
Overbelicht! niet normaal.. zonde!!
huib 13 januari 2011
Leuk hoor, die kritiek, maar laten de critici het eens beter doen. Volgende week wil ik graag een aantal modellenfoto's zien, die beter zijn dan deze. Dan zien we ook eens iets anders dan altijd die eeuwige strand- en zeefoto's.
Vanessa 13 januari 2011
Toen ik deze foto zag, dacht ik...Hier gaan een hoop reacties op komen en voornamelijk veel lullige. (niet allemaal) Voorlopig is dit wel de best bekeken foto van vandaag. Maar als ik je een tip mag geven, zou ik dit soort foto's op Zoom.nl zetten. Niet omdat het hier niet mag, maar omdat dit soort foto's daar wel serieus worden genomen.
criticus 13 januari 2011
En weer bijna alleen "op de man" reacties en ongein..... Zeg nou eens iets zinnigs over de foto en probeer mijn serieuze kritiek te weerleggen ipv van een vlaggetje zetten..........
c 13 januari 2011
iedereen zit niet op je kritiek te wachten .laat zelf is iets beter zien .meestal de mensen met de meeste kritiek presteren zelf niks
criticus 13 januari 2011
@c U zult de foto's nog moeten maken die ik hier geplaatst heb....... Dat ik ze niet onder criticus plaats moet toch wel te begrijpen zijn ( zelfs met 1 hersencel.....). Ik moet er niet aan denken hoe "objectief" de reacties zullen zijn onder een door criticus geplaatste topfoto........ Wat vindt u trouwens van de foto, c?
harry 13 januari 2011
model foto oke, maar geen prof fotograaf, inderdaad overbelicht, en niet op het juiste gedeelte scherp gesteld ;-) En verder inderdaad weer eens wat anders dan stran en sneeuw foto's. Ben benieuwd naar de volgende
---- 14 januari 2011
Super!!!!
marco.p 15 januari 2011
Leuke foto / mooie sfeer gepakt !
marco.p 15 januari 2011
Leuk die reactie,s ook ! :-)))
John 15 januari 2011
Je mag er best zijn Lilly!
Dick 18 januari 2011
Origineel standpunt en mooi model, helaas werkt dat hier niet op Zeelandnet niet. De foto's hier moeten bloemen, landschappen, polders, dieren zijn en dan krijgen de meest standaard foto's toch positieve reacties. Alles wat anders is wordt hier de grond in geboort, geeneens opbouwende opmerkingen (lijkt wel een vorm van afgunst). Zoom.nl is een goeie oplossing, daar kan men dit wel waarderen of krijg je ieder geval kritiek die opbouwend is, en iets mee kan. Succes!!
Rudi 21 januari 2011
Dacht niet dat dit een uitgelezen medium is voor top fotografen, zeker niet met al die amateur kritischi. Ofschoon je over schoonheid niet kan discussiëren ik vind dit een hele mooie foto van een hele mooie vrouw. En al is tie misschien wat over belicht, ook dat heeft wel wat. In ieder geval geen standaard kiekje. Zou graag meer van dit soort foto's zien, is weer eens wat anders. Compliment hoor.
PiAmi 21 januari 2011
Whehe! wel leuk al die reacties! Ben zelf veelal actief op zoom en wil ff zeggen dat de plaat is gemaakt door een pro fotograaf, om dat ff uit de wereld te helpen.. Het model heeft een goeie pose enkel is de nabewerking iets afgeraffeld vind ik, inderdaad te korrelig en ietsje overbelicht. Voor de rest een foto om in te lijsten! Toppie! Groetjes!
Caren 22 januari 2011
Misschien is het omdat ik geen fotograaf ben, of gewoonweg omdat ik kan genieten van schoonheid zonder daar een foutje in proberen te zoeken, maar ik vind het een prachtige foto. Wat de "experts" hier overbelicht noemen vind ik juist mooi, maar dat heeft met verschil in smaak te maken. Het zou zo een reclamepic kunnen zijn voor een chique parfum. Prachtige dame, mooie pose.
Hein 28 januari 2011
Het is zeker een mooie foto maar Pro??? Het beeldruis verraadt een vrij hoge Iso wat bij een professionele camera toch eigenlijk niet moet kunnen. Dat mijn Zonie al boven Iso 400 ruis geeft is logisch voor een hobby toestel maar van een Pro verwacht ik dit niet. De belichting is inderdaad wat overbelicht en voor mij wat aan de harde kant en met de juiste filters had de reflectie in de ogen ook voorkomen kunnen worden. De pose is wel erg bijzonder en spreekt mij absoluut aan maar voor een Pro vind ik het toch een matige foto. Desalniettemin is modellen werk hier meer dan welkom als je het mij vraagt, dat zien we hier veel te weinig.