Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 11
Rob Oostdijk

Loodsboot "Markab"

Loodsboot "Markab" langszij droogdok voor reparatie. In het droogdok achter de "Markab" ligt de omgeslagen "Fairplay 22" en is helemaal afgedekt van de buitenwereld met wit zeildoek vanwege pottekijkers zodat Klpd etc in alle rust onderzoek kunnen doen in het schip.

8 reacties

Elvira Taelman 24 november 2010
Prachtige foto's! Leuk en interessant is dat je altijd de namen van de schepen er bij zet en de achtergronden. Ik vind ze boeiend en lees ze graag.
Rob 24 november 2010
Tja Elvira, De kapitein van die Fairplay 22 is nog niet gevonden. De vermiste wtk is wel dood aangespoeld. 3 andere bemanningleden zijn levend door loodstender uit Hoek van Holland uit het water opgepikt.De sleepboot wordt waarschijnlijk opgeknapt en krijgt andere naam want die rederij zal nooit meer een Fairplay 22 in de vaart brengen.
Ronald Ribbe 24 november 2010
Mooie foto's Rob, lekker doorgaan zo!!!
Roze-Riet 24 november 2010
Weer zo'n mooie serie en ook interessant al die gegevens die je erbij vermeld. Een paar jaar geleden zagen we ook in een Spaanse haven in de buurt van Bilbao een Fairplay liggen, weet niet meer het nummer. Dacht er meteen aan toen ik het in de krant las.
Ton. 24 november 2010
een prachtige serie foto,s Rob,de markab heeft mijn zoon nog op gevaren in hoek van holland,ik ben ook nog in de machinekamer en de rest van het schip geweest, was een mooie rondleiding op dit schip,ga zo door met deze mooie foto,s groet Ton.
RvdH (Rob) 25 november 2010
Betreffende de Fairplay 22 ....... Uit eerbied jegens de overledenen zou het gevoelsmatig netter zijn als Fairplay zou besluiten om het schip niet meer in de vaart te (laten) brengen.
Rob 26 november 2010
Vandaag (26-11-2010) is het lichaam van de vermiste kapitein aangespoeld op het Noorderhoofd te Hoek van Holland. Kunnen de nabestaanden het een plaatsje gaan geven. R.I.P.
RvdH (Rob) 27 november 2010
Speciaal als je uit die wereld komt, dan wordt je hier toch echt even stil van.

Trefwoorden
loodsboot markab