Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
J.A. Tisum

Afgaand water

In tegenlicht genomen impressie van hoe het water de Westerschelde uitstroomt.

17 reacties

c 14 November 2010
is heel duidlijk te zien
J.A. 14 November 2010
@c; iemand kan zichzelf niet belachelijk maken. Dat wordt door anderen gedaan, dan wel gepoogd.Waar blijven je foto's?
J.A. 14 November 2010
@c; voorbeelden, voorbeelden van voortreffelijke foto's,genomen door de perfecte criticus himself,dat ontbreekt misschien aan mijn foto's.Dus alweer, kom op met die foto's en geef ons je lichtend voorbeeld.
J.A. 14 November 2010
@c; alleen met het verschil,dat ik mijn fatsoen behoud en op foto's,die ik niet mooi vind ook geen commentaar lever.Je mag het tegendeel laten zien.Wist je trouwens wel, dat jouw negatieve kritiek op foto's het in zeer grote mate wint van je positieve kritiek op foto's? Dat de door jouw geleverde positieve kritiek uuuren achter loopt met het tijdstip van de geplaatste foto, terwijl je met het plaatsen van negatieve kritiek je binnen een uur reageert? Dat jouw positieve kritiek zich veelal voordoet als je flink er van langs hebt gehad. Dat je op prachtige foto's totaal niet reageert.Het lijkt wel of je "kikt" op die zg.door jou gekwalificeerde "rommel". Er mankeert iets aan je. Ik hoop dat anderen het ook eens onderzoeken.
criticus 14 November 2010
Kijk en dat is nu jammer genoeg voor iedereen zo duidelijk te zien, u bent degene die ordinaire scheldwoorden gebruikt om mij te kwalificeren ( ik hoef ze hier niet te herhalen, iedereen kan dat zelf controleren) En is nu het tijdstip waarop ik reageer ook al belangrijk? Ik heb het idee dat uw argumenten om mij te bekritiseren aan het opraken zijn?
criticus 14 November 2010
Misschien heeft het feit dat vandaag mij positieve reacties bij foto's de overhand hebben wel te maken met de kwaliteit van het geplaatste werk? Wat denkt u?
J.A. 14 November 2010
@c; waar zie jij een scheldwoord? Ik zie geen scheldwoord in mijn reacties en zie ook jouw perfecte foto's nog steeds niet.Heb je nu al drie reacties van jezelf nodig? Ben je jezelf misschien aan het overtuigen van je, toch helaas onterechte, gelijk? Kun je zelf wel goed lezen? Gaat mijn voorgaande reactie inderdaad over vandaag of is het je fantasie,die je laat lezen wat je wilt zien? Zoals de reacties die je bij andersmans foto's plaatst.
Richard 14 November 2010
Is criticus weer een nieuw persoon die zijn meningen in al zijn "oneidige wijsheid" aan ander opdrukt, of is het dezelfde persoon die door diversen al eerder uitgefoeterd is maar nu niet meer onder zijn eigen naam reacties wil geven? We zij hier niet met een fotowedstrijd bezig!!! Maar dit is een site waar mensen gewoon een foto kunnen plaatsen die ze leuk vinden! Ik vind het wel een leuke foto en de titel is zeer treffend! J.A. Tisum, zet 'm op!!!
Richard 15 November 2010
Nee sorry geen alias, voordat u beschuldigingen uit, tik boven eerst de naam van degene die wat schrijft en je komt erachter dat er meer mensen zijn die een portfolio hebben... En zo zie je ook dat er door een persoon wel meerdere fatsoenlijke foto's gemaakt worden.
Toos 15 November 2010
Bah
criticus 15 November 2010
Bijna... niets zeggen was nog beter geweest Toos.
waar zijn we mee bezig 15 November 2010
Wat jij wilt. probeer hier alleen die onzin weg te krijgen. En dat je onbeschoft bent behandeld keur ik zeker niet goed. Maar moeten ergens beginnen toch. En als je het op een redelijke manier je kritiek brengt is er niets aan de hand. Let maar op. Maar dat moet je natuurlijk ook wel willen. Maar nogmaals doe wat je zelf verstandig vindt. Zeg echt niet dat je moet stoppen met kritiek leveren want daar kan men van leren. De vraag is altijd hoe breng ik iets. Succes verder. Het was te proberen waard.
criticus 15 November 2010
Zoals ik al zei, goed betoog. Help me dan maar bij het volgende: Ga naar de foto "Geel en Blauw van J.A. Tisum en vertel mij wat ik daar als eerste reactie onder de foto anders/beter had moeten "brengen"......
wzwmb 15 November 2010
Helemaal goed! als je zo blijft reageren komt het vast goed! Succes!!!
Rob 15 November 2010
Zo,dat begint hier al een btje op een soap te gelijken ;)
criticus 16 November 2010
Dat is het al Rob en zolang zelfs een aantal "bekende" uploaders geen onderscheid kunnen/willen maken tussen kritiek op een FOTO en het puur op de man de grofste verwensingen spuien, zie ik aan die soap voorlopig nog geen einde komen..........
Piet 18 November 2010
Leuke foto met een perfecte titel. Wat is er mis met een beetje humor?