Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 10
J.A. Tisum

Lichtschip De Noordhinder

Heden muzeumschip te Hellevoetsluis.

7 reacties

criticus 14 November 2010
Iets te veel contrast bij deze, daardoor zijn rood en groen iets "te hard" geworden en is de lucht teveel overbelicht en daardoor uitgewassen. Met iets minder contrast was ook het detail in de top van de mast nog zichtbaar geweest.
Klaas 14 November 2010
Leuke foto hoor!
J.A. 14 November 2010
@c; jammer he? In ieder geval heb ik weer bijgedragen aan je vruchtbaar te besteden zondag.Waar staan jouwwwwwwwwwwwwwww (oh jee ) foto's ook al weer?
J.A. 14 November 2010
@c; staan daar je foto's?
bert schotsman 14 November 2010
Leuke foto. In de haven op de achtergrond heb ik 22 jaar op mijn boot gewoond. Dat was een luxe motor van 130 ton. De bomen voor de boeg van het lichtschip heb ik allemaal in de grond gezet en dat is een heel bos geworden. De hinder is overigens dankzij vrijwilligers nog volledig operationeel.
J.A. 14 November 2010
@Bert. Vorig jaar augustus lag de "Noordhinder",afgemeerd in Vlissingen,tijdens de zg. Maritieme dagen. Voor een eurootje, kon je het schip bezichtigen. Ik heb er tal van foto's genomen. Prachtig stukje maritieme geschiedenis.
Coby 15 November 2010
Don't feed the troll ? ..... wat nou "don't feed the troll" ..... Je bedoelt waarschijnlijk, men moet jou dus niet voeden. Ik volg soms zijdelings de discussies hier en ik begrijp even niets van je opmerking hieromtrent. Je ageert er steeds zo nadrukkelijk tegen dat men jou persoonlijk aanvalt. Mijn verbazing nu is dat je jezelf de kwalificatie geeft van een troll. Okee, ik ben met je eens, je bent een echte troll en het is eigenlijk wel vermakelijk dat je jezelf daar ten volle van bewust bent. Nu nog even voor diegenen die niet weten wat in dit geval met een troll wordt bedoeld: "De trol zeurt, zuigt, zeikt en zevert met geen ander doel dan verstoren; het trollen kan soms instrumenteel zijn om discussies te domineren en te beïnvloeden maar dat is voor de trol bijzaak. Een trol maakt bij voorkeur gebruik van argumenten die door anderen zijn gebruikt, en effectief zijn gebleken in het zaaien van onrust en onduidelijkheid, en zal daarbij niet vermelden dat in feite een ander (min of meer) geciteerd wordt. Een trol keert zich nooit tegen een hele groep, behalve in een poging zichzelf als slachtoffer van een deel daarvan te presenteren. Door zich namelijk tegen een beperkt aantal personen te richten, tracht een trol die te isoleren en daarmee de aandacht af te leiden. Door tevens controleerbaar juiste uitspraken te doen of handelingen te verrichten, geeft een trol de indruk serieus bezig te zijn, terwijl het werkelijke doel van zijn acties gelegen is in het stoken van onrust en het opzetten van mensen tegen elkaar, kortom: in het zaaien van tweedracht, door middel van leugens en halve waarheden. Trollen houden van discussiëren, ook over trollen zelf, zonder inhoudelijk doel noch einde: daarom is het niet uitzonderlijk wanneer een trol (met de truc van "al wat je zegt, ben je zelf!") anderen van trollen beschuldigt"........ Een duidelijke uitleg, denk ik, waarmee meer dan voldoende wordt verduidelijkt, dat de criticus met "don't feed the troll" een perfect zelfbeeld schetst.