Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Big5 2010 The Movie

5.141 keer bekeken
hmkokke
Gepubliceerd op 23 okt. 2010
MotorToerweek september 2010 een compilatie van de week

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

andre 23 oktober 2010

bochtje links...bochtje rechts...bochtje links...bochtje rechts,ik hoop dat ze beter motor kunnen rijden dan filmen,overgens ongepaste muziek bij dit wondermooie landschap,rij zelf 33 jaar motor ,maar laat nou eens een mooie momentopname zien ,filmisch ritme,dan had het iets heel moois kunnen worden ,succes hoor

Johan 23 oktober 2010

Wat een gelul Andre............. Is gewoon een leuk filmpje en al helemaal voor degene die er op staan, de hoofdrolspelers.... Maar goed, de beste stuurlui etc...... Waar kunnen we jouw filmpjes vinden..??

andre 23 oktober 2010

voel je jezelf aangevallen johan? wat een ge...wat (smijt jij altijd zo met vleeswaren jongen)dat lijkt mij nou een direkt gevolg van verstandelijk onvermogen die krachttermen ,ik heb 1 filmpje overgens (maar die is alleen voor m,n vriendin) hierbij wil ik deze discussie maar als beeindigd beschouwen, en hoop ik om in motortermen te spreken dat je in het vervolg wat minder vlug op JOUW ventiel getrapt bent jongen ,...the end!

Miss Harley 24 oktober 2010

In één woord gaaf. Leuke film kort maar krachtig. Leuke compilatie. HOE doe je dat.

Jack 24 oktober 2010

André je geeft commentaar, maar kan zelf geen verdragen. dan kan je één ding doen, beeindigen... Leuk filmpje hoor, waar was het en welke muziek is erbij geplaatst?