Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lewedorp in 60 seconden

3.470 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 12 okt. 2010
Als toegift hebben we vandaag een nieuwe aflevering van onze wereldberoemde serie 'In 60 seconden'. Vanuit Lewedorp. Waarom? Omdat Michael zijn huis er woont. Reportage: Bram & Michael.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Goesenaar 13 October 2010

K heb nog geen 1 Normaal sirrieus Filmpje gezien !

Arie 13 October 2010

Rijdt wel een beetje hard door dat dorp zeg..

so what ? 13 October 2010

jea en ? met alles altijd dan in uw persoonlijke beleving van "normaal" en "serieus" vallen ? ik vind u niet normaal dat u denkt dat de hele wereld om u draait en neem u daarom niet serieus ! wat een arrogantie zeg ! komt zeker uit goes ? het dorp der omhooggevallen kapsones boeren ? u komt uit een gat dus wat weet u van "normaal" ?

@Goesenaar 13 October 2010

Klik dan eens hier. Het gaat over tepeltandolifanten en is onderdeel van een mooie serie over de Oosterschelde. En dan hebben we ook nog de Goes TV-series 'Baasje gezocht' en 'JC TV'. Allemaal serieuze programma's!

loes komt niet uit goes 17 October 2010

sukkels het is versneld de video beelden,en wie er arrogant? so what,.arrogant overkomen,maar eigenlijk heeft men het minder en is onzeker als de pest,maar voor de buitenwereld doen alsof ze wat ze zijn,kom op,we zijn mensen,we donders hoe het gaat.dus doe nou maar gewoon,is een stuk plezieriger voor jezelf en anderen.

wolfje 20 October 2010

Waardeloos