Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

oranje legioen

2.068 keer bekeken
Anipet
Gepubliceerd op 6 jul. 2010
oranje gekte

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

moi 06 juli 2010

Tzijn toch nog gewoon kinders he, die volwassenen....

vous 06 juli 2010

ja net kinderen, leuk toch. maar die vrouw die zegt "geweldig" en "schitterend is dit" is niet helemaal lebber denk ik. vet aan de prozac of gewoon bezopen of zoiets. ik ben wel blij dat er niet zo een randfiguur bij mij in de straat zo een teringherrie maakt trouwens, dan vond ik er denk ik geen reet aan.

voetbalzieltje 07 juli 2010

volwassen en dan spelen met autootjes, vlaggetjes en pluche beestjes.. zelfs een aanhangwagentje van karton, wat schattig zeg. straks weer met de barbie spelen ? die heeft ook een nieuwe oranje outfit. hoi hoi hoi, wat is voetbal toch leuk ! stelletje simpeltjes.

harry 07 juli 2010

wat is het probleem toch met die zeikerds hier, laat die man lekker met zn autootje spelen. als ze tijdens of na een voetbalwedstrijd de boel slopen is het niet goed, en nu iemand met autootje speelt is het ook weer niet goed.

. 07 juli 2010

tja, met die massa histerie komt het natuurlijk bij veel mensen al de neusgaten uit..

mad69 07 juli 2010

ze zijn jaloors

chris 07 juli 2010

het gaat wel hard natuurlijk...denk aan de kat van de buren!

oranje-fan 07 juli 2010

beter dat die man met die auto uitgeweken had, ben je gelijk van dat probleem verlost.

oranje-fan2 07 juli 2010

gelijk heb je en dan liefst nog 2x extra heen en weer rijden dan ben je zeker van dat euvel verlost.

VH 08 juli 2010

Het is niet een wettelijk toegestaan om met nitro auto's op de openbare weg te rijden, als er 1tje bij mijn voor me wielen rijdt dan geef ik gas bij, en denk "zo, probleem opgelost" Is dit nou het voorbeeld van een volwassenen ?? ik weet zeker als 1 van zun kids aan die auto zit minstens een week binnen zit of een schop onder hun kont krijgen... diep triest .....

model tokkies 08 juli 2010

leuk hoor modelbouw, maar irriteer anderen er eens niet zo mee. straks krijgen alle RC hobbyisten er gedonder van. ik zou dat lawaai eerlijk gezegd bij mij in de straat ook niet moeten hebben. en ik heb zelf zo een ding. het is voor omwonenden erg irritant en snap niet dat deze meneer gewoon ronduit schijt aan zijn buren heeft. waar is dat aso buurtje trouwens ?

anipet 09 juli 2010

a is het geen nitro maar gewoon benzine b geen speelgoed maar gewoon erg dure hobby c als je met die auto van ongeveer 10 kilo door de boesboes en over ruige terreinen knalt en hem flinke jumps laat maken en hij tientallen keren over de kop vliegt zonder naar de klote te gaan wat kunnen die kinderhandjes er dan aan doen en btw degeen die dat zegt zal zelf wel zo'n figuur wqezen waar z'n kindjes nergens aan mogen komen de herrie oke kan soms irrie wezen maar hangt ook van je zelf af degeen die daar met zijn auto over heen wilt rijden wel jaloers zou wezen omdat de hobbtkar meer kost dan zijn grote bolide en de rest van de zeikerts gewoon stumpertjes zijn die altijd moeten zeiken daar zou je met je auto overheen moeten rijden