Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

knal ritthem

5.253 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 24 sep. 2011
Knal ritthem

14 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Kees 24 September 2011

slechte kwaliteit..... Geen nieuwswaarde

och jee 24 September 2011

ondertussen ligt de HVZeeland site op zijn gat door alle reacties van mensen. er leeft dus daadwerkelijk wel wat bij deze uiterst merkwaardige explosie zo op een steenworp van de kerncentrale. was dat zo een raketwerper van kadhaffie die met tienduizenden tegelijk zijn buitgemaakt door de taliban ? want het smoesje "vuurwerk", wie geloofd dat dan ? juist, niemand want dergelijke kraters sla je niet met vuurwerkkruit. dat is praktisch onmogelijk om een dergelijke benodigde hoeveelheid daar heen te dragen. oude munitie ? toevallig direct onder dat betonnen ding ? hoe komt dat daar dan ? ook zeer onwaarschijnlijk. blijven de logische mogelijkheden over die wel kunnen. i.i.g. heeft iemand dit veroorzaakt en was het zeker geen satelliet. en met de duidelijke ongerustheid bij het publiek lijkt mij dat de verantwoordelijke(n) zo snel mogelijk opgespoord moeten worden. dit keer testen op een verlaten strand, de volgende keer........

ach bah 24 September 2011

en @ "kees" u bent zeker "DD" die altijd overal loopt te zeiken over alles en nog wat ? moet u niet een neusspray gaan declareren o.i.d. ? of een receptje tegen de zure mossel ziekte ? kijk naar jezelf.

Betere beelden 24 September 2011

http://nos.nl/video/275568-beelden-van-ontplofte-caisson-op-strand-bij-ritthem.html

Betere beelden 24 September 2011

en wie was die "dame" met die respectloze toon t.o.v. de politie die herhaaldelijk weggestuurd moest worden ? een echte ramptoerist die overal met der gok bovenop moet staan dus. en zegt de politie ervan dan gaan we bijdehand doen. alsof het altijd maar de petjesjeugd is met een grote bek.

Betere beelden 24 September 2011

gisteren mende de politie verder te gaan bij daglicht. aan de beelden te zien is de zon al even "op" als ze daadwerkelijk eens aan komen kakken.. hoe laat ? 9 uur ? half tien ? nee, dan is het al koffietijd dus dat zal wel niet. vandaag kwam de zon op om 7:29 en was het dus om 7 uur zeker al licht aan het worden. gisteravond kwamen ze ook pas een dik uur na de melding eens kijken. is dit soms te ingewikkeld voor de wijkagentjes ? moest de EOD, de CID of AIVD ook niet eens komen kijken ? wat is dit voor amateuristisch gedoe ? staan daar een beetje naar een gat in de grond te staren...

EOD komt toch ! 24 September 2011

http://nos.nl/audio/275564-we-onderzoeken-hoe-het-caisson-kon-ontploffen.html

EOD komt toch ! 24 September 2011

in het geluidsfragment komt duidelijk naar voren dat er eventueel sporen verloren kunnen gaan. vandaar dat het tijdstip dat de politie eens arriveert wel erg laat was. uit de video blijkt dat die oude mannen al even aan het rondscharrelen waren voordat ze weggestuurd werden. sterker nog, de melding dat er een enorme krater was kwam ook al niet van de politie maar van een lokale bewoner. men kan dus aannemen dat de dader(s) tijd genoeg hebben gehad om belangrijke sporen te wissen.

Ook goed omroep zeeland 24 September 2011

http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/inwoners-ritthem-geschokt-na-explosie#.Tn3DoOyjZAY

twee dagen later 25 September 2011

twee dagen later tast men nog volledig in het duister over wat er is gebeurd. dit soort explosies kan dus ongestraft en onverklaard, duidelijk ook op andere locaties dus. ik vraag me af of bij de stresstest van de kerncentrale ook mysterieuze onverklaarbare enorme explosies zijn opgenomen ? of aardbevingen wat dat betreft, want die komen zogenaamd nooit voor hier. neerstortende satellieten ook vast niet. sterker nog, zelf met een overstroming was nooit rekening gehouden bij de constructie van het satanische gedrocht want dat komt natuurlijk ook nooit voor in zeeland.

in de mineur 25 September 2011

het is een explosief geweest, maar geen uit de 2e wereldoorlog. een modern explosief dus. in Libya zijn wel hele depots met landmijnen verdwenen. die maken wel zo een gaatje. zelfgemaakt ? dan kunnen ze er in arabie nog wat van leren met hun bermbommen. maar er zijn sporen gevonden dus kunnen we later alle in's en out's lezen over wat het was in de media. wel jammer dat er zo geheimzinnig over gedaan moet worden, dat stelt natuurlijk niemand gerust.

Arnie 25 September 2011

het was swarzenenggert als de terminator die terugkomt om het CERN tijdreis experiment te stoppen. Wat helemaal niet kan, want als hij tijdreizen in de toekomst nu voorkomt, kan hij dus niet terugkomen uit de toekomst met een tijdreis. Wat volgt bij een dergelijke paradoxale tijdsovertreding zijn zware anti materie explosies zoals gezien bij ritthem.

simple tactics 26 September 2011

nee joh ! geen arnie maar die russische "bear" bommenwerpers die regelmatig uit ons luchtruim geescorteerd moeten worden. alleen kwamen ze nu wat verder. zomaar, om even aan te tonen hoe weerloos en zwak nederland is. want zeeland is een strategische plek zoals getoond o.a. bij oefening "reforger". maar deze plannen zijn in 1 klap onbruikbaar als b.v. de hele omgeving radioactief is doordat borselle explodeert.

Madame Mikmak 12 January 2012

Iedereen maakt zich hier druk om een kernexplosie.... Maar, Pappa Jesse, een BROMMER Kan dus ECHT niet meer!