Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Molen "de Hoop" bereikbaar??

9.368 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 30 jun. 2010
De eigenaar van deze molen in Serooskerke, met bijbehorend restaurant is het daar in ieder geval niet mee eens. Hij vecht al sinds het begin tegen de komst van de nieuwe N57, en sinds men voor zijn deur aan het werk is ergert hij zich aan de veiligheid en bereikbaarheid.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

oud hollands gezeik 30 June 2010

wat een gezeik zeg. deze man verzint echt alles om maar te zeuren en sleept er een hoop onzin bij. "de hekken hebben geen massa" wat is dat dan voor waanzin ? net of hij iets over andermans hekken te zeggen heeft. en net of ze in dit stadium alles nog terug gaan draaien ? had deze meneer geen bezwaar kunnen maken dan ? hij heeft vast de kans gekregen maar dat is natuurlijk gewoon afgekeurd. ja hoor, de hele wereld stopt wel voor iemand die een paar klappen van de molen heeft gehad. tijd dat je terugkeert op planeet aarde jóh. en nee, als je een verkeersbord ziet betekend dat niet dat je voor dat bord al gas kan gaan geven, nog zo een waanbeeld. hoe verzint hij het ?

Joepie de Poepie 30 June 2010

Kan wel meer oorzaken noemen voor zijn omzetverlies...........

J. van Breen 01 July 2010

Walcheren wordt verminkt door deze wegen, wij krijgen doorgaand verkeer Parijs-Rotterdam, niemand wordt ontzien, zelfs deze meneer met z'n prachtige molen en leuk terras en speelplaats voor de kinderen niet, jammer

Ilona 01 July 2010

Nou nou een beetje inlevingsvermogen mag wel hoor! De ondernemer zou er vast wel iets van merken. Verandering kan ook positieve dingen met zich meebrengen. Het wordt sowiezo drukker en daar is ruimte voor creativiteit. De weg is een echt aanwinst voor Zeeland, maar als zo met veel dingen niet iedereen is tevreden. Van RWS win je inderdaad toch niet. Succes!

daan 01 July 2010

Deze meneer Joep wist toen hij de molen kocht dat de N57 er zou komen!!

ja, en ? 01 July 2010

dus verkeer gaat de economische kortste weg kiezen. wat is daar mis mee dan ? moet al het verkeer dan maar helemaal om zeeland heen rijden omdat ze zure mossels een beetje schuimen ? en dan gaan ze in braboland weer zuuren dat ze last hebben van het zeeuwse verkeer en of we dat niet bij ons kunnen houden. gewoon een 8 baans snelweg !

don quijote 03 July 2010

straks komen er veel meer mensen langs zijn fantastische horecagelegenheid die daar eventueel zouden kunnen stoppen ! dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. stel je voor, een truckstop is hard werken hoor ! wat een onbenul is die kerel, iedere ondernemer zou staan te juichen met meer klanten in zijn straat. het is me helemaal duidelijk waarom deze meneer een kinderspeelplaats heeft.

ouwe graaiert 03 July 2010

die vent wil gewoon meer poet van de overheid aftroggelen voordat hij met pensioen gaat in nieuw zeeland. nee! je krijgt geen geld mee om daar op te maken ! en als ik hem zo hoor praten over slordige 50.000,- die hij zgn zou missen heeft hij geld zat. gewoon ophoepelen inhalige graaier ! profiteurs hebben we al genoeg ! parasitair gezwel !