Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Borden Stop de Groene Leugen Opgepimpt

4.962 keer bekeken
Rob en Julia
Gepubliceerd op 22 mei. 2010
Vandaag hebben we in de oude veerhaven van Zierikzee bij "de Val" het bord van de mosselsector met daarop de tekst "Stop de Groene Leugen" maar eens een andere uitstraling gegeven. De leus slaat helemaal nergens op en daarom waren wij van mening dat het nu tijd was om er iets aan te doen. De Mosselsector had dan al wel heel lang geleden gezegd dat ze de uiterste inspanningen zouden betrachten om de borden weg te halen maar daar komt in de praktijk niets van terecht. Loze woorden dus dan maar daden van onze kant.

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

piet 22 mei 2010

ze zijn een beetje bot meneer

piet 22 mei 2010

ze zijn van het verkeerde soort meneer

Koen 22 mei 2010

Is dit belachelijk of wat? Ik weet nog goed een aantal jaar terug dat er bordjes weg waren van de PvdD. De wereld was te klein en er werden mensen valselijk beschuldigd. Dit is nou een typisch voorbeeld van deze club. Geen respect voor andermans bordje maar o wee als iemand aan hun bordje komt. Op zich vind ik het best een ludieke actie. Alleen dat gezeik van een motivatie dat ze dan weer daaraan geven. Zooooo zielig. Valt me tegen Rob. Best wel heel erg ook.

Henk 23 mei 2010

Wat een kinderachtige en zielige actie!!!!

Harry Voss 23 mei 2010

Super actie van onze mensen in Zeeland.

retteket 23 mei 2010

Prima actie!!!

Hans 23 mei 2010

Dit is beperking van menings vrijheid. Iedereen moet de groeneleugen maar slikken maar een tegenreactie ho maar. Als hun standpunt onderbouwd is zou een dergelijke aktie niet nodig zijn. Gezien de groene hun aanvallen in de media op krietiek,weten zij van hun standpunten niet te onderbouwen dus is het geloof hierin hopelijk snel verdwenen.

Koen 23 mei 2010

Nou nou, daar gaan we weer. Rot op, tssssss. Dan komt die stoker van een Harry Vos ook nog eens om de bocht. Het is mij wat. Weet je, ik ben niet zo PvdD-achtig. Moet kunnen toch. 1% van de bevolking die hun ideeën aanhangt probeert in mijn ogen de andere 99% hun mening op te dringen. Leugens zijn ze niet bepaalt vies van. Symphatisanten hebben ook niet al teveel moeite onwettelijke zaken te verdedigen zoals bijvoorbeeld de Vegan Streaker. Harry Vos stookt en mastrubeerd na zo'n aktie zijn eigen rot. Het is een zielig persoon, uiterst zielig. Maar jammer is dat het een ludieke actie was. Ik had er kom lachen. Helaas moest er dan weer van alles bij gezegd en geschreven worden. Juist zaken die ze zelf met grote regelmaat doen. Juist bij deze club is het gebruiken van leugens om hun ideeën kracht bij te zetten een veel gebruikt middel. Als nou net zij over de leugens van een ander beginnen krijg ik een vieze smaak in de bek. Leuke actie dus, maar stop gewoon elke leugen in het algemeen. Dat zou nou eens leuk zijn.

peter 23 mei 2010

pvdD je LOOG tegen ons het plak je en totalle frustratie op een ander plek.

Koen 23 mei 2010

Dus feitelijk betekend deze actie dat we hier op zouden moeten gaan stemmen. Op Marianne Wilders, of is het Geert Thiemme. Hihi. http://www.telegraaf.nl/binnenland/6527861/___Thieme_duldt_geen_tegenspraak___.html

all LIES 29 mei 2010

ach wat maakt het uit ? als men de politiek op het moment volgt moet men toch wel zijn kop in zijn reet hebben zitten om niet te snappen dat het gros vuile leugenachtige bedriegers zijn. komaan, de ene liegt nog harder dan de ander en het is één grote smerige corrupte bende die de hele boel besodemieteren puur uit eigen belang op korte termijn. ik zou zeggen: "STOP DE HAAGSE LEUGEN".