Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vlissingers zien bouwplannen niet zitten

2.791 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 12 mei. 2010
En twee van hun vertellen waarom

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

H Wever 12 mei 2010

Hallo,jullie moeten niet zo zeuren het is beter de binnenstad vol te bouwen dan steeds verder buiten de stad daar door is er straks geen groen meer op het eiland .

J. Janse 13 mei 2010

Je zal zelf aan een plantsoen wonen en opeens een hoge muur voor je krijgen. Alsof het ten koste gaat van het hele eiland! Mogen mensen in een stad geen enkel boompje meer zien? Wie wil voor de rest de hondenpis- en poep van een hele buurt trouwens op de stoep, of voor z'n deur?

unilever 16 mei 2010

nog steeds het zelfde t-shirtje ? je bent op het internet hoor... liever een dure ketting en in je hemd staan dus.

unilever 16 mei 2010

@ H wever, plantsoen ? waar dan ? ik zie een braakliggend terrein wat veel beter gebruikt kan worden en nu alleen maar geld kost. en een hoge muur ? een flat van 20 verdiepingen, dat is pas hoog. nee, weer huiseigenaren die denken dat ze geld kwijt raken en daarom maar de overheid op kosten gaan zitten jagen als een burocraat terrorist omdat ze toch zichzelf vervelen met hun belachelijke hoge pensioen en verder niets meer te zeiken hebben.

unilever 16 mei 2010

en honden stront moet de eigenaar zelf maar opruimen, wat u een plantsoen noemt is er niet voor de hondenbezitter zodat die zijn hond lekker kan laten schijten en dan kan weglopen van zijn eigen stront. uw mentaliteit is echt waardeloos en erg egocentrisch tot walgelijke proporties.

verhuis naar middelburg 17 mei 2010

ruimt u het stront op van u hond,alleen als er mensen zijn in u buurt maar als er niemand is laat u de strond gewoon leggen,tja ik zie alles,als ik eenadrs weet gooi ik de poep alsnog in u brievenbus of tuin,brengt ziektes op van die hinden strond maar dat is men vergeten,ook houden we geen groen over,de ene stommerik voert nu nog wilde vogels,zie ik,ook alles zit onder de vogel en duivenpoep,vent stop er mee, het vriest niet,de stad vlisingen is al volgebouwd,zo vraag je om irritaties,en ellende,houdt eens groen over,natuur is gezond,er staan bovendien nog genoeg huizen en flatten te koop.we zitten al op mekaars lip idioten!en de honden is ook erger rkijg er hekel aan,omdat het strond overal ligt,gezond is het niet,een viezse strond bende.niemand ruimt zijn eigen troep op en maar klagen maar stroop u mouwen eens op en begin zelf,hoe stom ben je om van een ander te verwachten dat ie het opruimt?? de stad vlissigen is een vieze stad die wegstinkt.

verhuis naar midelburg 17 mei 2010

met uni lever eens,en van die honden word je ook schijtziek van,begin er een hekel aan te krijgen, ik heb niks met een anders hond te maken,dus geen gekwijl,en de strond tja als er mensen in de buurt zijn ruimt men de stront op,maar als er niemand is laat men het gewoon legge hoor,zie het vaak genoeg,en dan denkt de eigenaar dat niemand het gezien heeft,de poep ligt overal en dus ook bacterien waar je ziek van kunt worden,iedereen wil zonodig zo,n stinkhond,we stinken weg in vlissingen.en vlissingen is al volgenoeg gebouwd, houdt eens wat groen over,tja mensen zoeken altijd wat op om te zeiken hun eigen frustaties moeten ze toch kwijt,en er staan bovendien genoeg huizen en flatten te koop en de huur is niet meer te betalen,de stad is te vol het krioelt van de mensen en auto,s en veroorzaakt ergenis,frustaties en ellende en schade,s.kom op zeg, houdt liever groen dan een muur voor je raam,het is toch niet normaal om de mensne het ongemakkelijk te maken en op stang te jagen door alles maar vol te bouwen,er is helemaal geen plek,ook geen parkeerplek,de stad vlisiingen stinkt weg,en we verwachten van anderen mensne dat die troep opruimt van jou,ruim u eigen troep op,logisch toch? ipv te zeiken op anderen,luie wezens zijn de mens en en maken zo de stad vlissingen vies en er word niet gebouwd!!!!!!!! houdt lucht over voor de mens.het is echt te vol hoor,ik zie bijna geen groen meer,en is toch gezonder.vlissingen is een stad wat verpauperd word denk eerst na wat er nou echt moet gebeuren.

TV Walcheren presentator Michaël 17 mei 2010

Beste unilever, fantastisch dat u/jij zo betrokken bent! Goed dat u/jij me er op wijst dat ik op internet sta, daar was ik zelf nooit opgekomen aangezien wij van TV Walcheren het er op gezet hebben. Vandaag probeer ik een T-shirt (wel met dezelfde schakelketting, waar ik zoals ik al vele keren gezegd heb, dol op ben) en een ring. Ik zou zeggen; kijk vanavond naar TV Walcheren en beoordeel zelf!

unilever 17 mei 2010

TV walcheren ? bestaat dat jóh ? hahahaha van welk adres kan ik die streamen ? over uw voorliefde voor schakelkettingen was mij nog niets bekend, doch uw opmerking doet mij denken dat er al meer comentaar over gemaakt is ? tja, persoonlijke smaken verschillen natuurlijk wel, maar de PR etikette verwacht toch ietsje meer van beeldmateriaal. en u zou er zo makkelijk kunnen uitzien als een moderne nette verzorgde jongeman. u doet toch ook al zo uw best om uw boerse accent te verbergen ? waarom dan niet uw boerse voorkomen ? en wie weet, oogst het zelfs succes bij de andere sexe. maar dan zou ik er een serie "complete makeover" filmpjes van maken.

unilever 17 mei 2010

@ verhuis naar vlissingen: goed zo ! gooi het er maar eens ff goed uit, ik ben het namelijk ook spúúgzat ! dat lucht nog eens op hé ? ook al ben ik het er op sommige punten niet helemaal mee eens, uw compassie voor de samenleving schept al een band groter dan de drempel der meningsverschillen.

TV Walcheren presentator Michaël 18 mei 2010

Beste unilever, TV Walcheren bestaat ja. Alle afleveringen zijn terug te kijken op www.tvwalcheren.nl. Ik ben niet zo geïnteresseerd in de PR-etiquette eigenlijk. En ik zie niets a-moderns of slordigs aan mezelf. En ik probeer mijn 'boerse accent' zoals u/jij dat noemt, niet te verbergen. Ik schaam me er namelijk helemaal niet voor om in de polder opgegroeid te zijn. Ik heb alleen door heel Nederland gewoond vandaar dat mijn stem één grote, gezellige compilatie van accenten is. Dat u/jij dat oppakt als poging tot verbergen van een vermeend boerenaccent moet u/jij weten. Bedankt voor de tip van een 'complete makeover' Ik ben alleen best tevreden met mezelf. En mijn baas is dat ook best wel. En de 37.000 kijkers van deze week zijn dat ook. Bezoek vooral eens de website.