Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Plein van de Vrijheid in Vlissingen

2.353 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 6 mei. 2010
We maakten een rondje en kregen zelfs Jan Marijnissen te spreken..

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

sunblock 2000 07 mei 2010

wat een dikke rode verbrande kop zeg... ooit van zonnebrand gehoord ? en dan een goedkoop tshirtje en een boeren kettingkje van een tientje en een hele pot gel op je kop. ja, we zijn weer bie de boeren in zeeland hoor... een matje ontbreekt nog net. schaam jij jezelf niet ?

sunblock 2000 07 mei 2010

ja, marrijnissen zal zich wel vrij voelen met zijn bakken met wachtgeld waar hij niets voor hoeft te doen. uit zjn verhaal maakt ik op dat hij nooit meer heeft hoeven doen als werken. tja, eentje van de pamper "infidel" generatie die alles heeft opgemaakt en verkwist heeft en de reden is dat er nu zoveel afbraak is. en nu de heilige boon uithangen op kosten van de staat. wat een waardeloze zak is het toch.

TV Walcheren presentator Michaël 09 mei 2010

Beste sunblock 2000, bedankt voor je opbouwende kritiek. Ik ben diep getroffen door je bezorgdheid. Maar maak je niet ongerust, de stukken die verbrand zijn in mijn gezicht trekken vanzelf bij. Jammer blijft het dat zelfs factor 30 zonnebrand niet helpt en ik daar mee zal moeten leven. Mijn 'goedkope T-shirtje' zit ideaal, ik heb hem al jaren en ik voel me er prima in. Het 'boeren kettingkje' zoals jij dat benoemt (ik denk dat je mijn zilveren ketting bedoelt, maar ik werd niet echt wegwijs uit je spelling) zit net zo goed prima. En zoals ik al tegen Creative zei bij de reacties onder het item 'Dreigbrieven in Middelburg' ben ik er erg aan gehecht. Zonder gel ziet mijn hoofd er nog slechter uit, dus geloof me; het is leuker om tegen mijn hoofd aan te kijken als er een subtiele hoeveelheid gel in mijn haar zit. Verder ben ik geen boer, maar een presentator en wat dan nog als ik wel een boer zou zijn?! Matjes zijn uit sinds 2007, dus daar begin ik maar niet aan. En nee, ik schaam me niet. Ik denk dat ik me alleen zou schamen als ik lekker anoniem online modder aan het gooien was naar hardwerkende presentatoren. Nogmaals bedankt voor je bezorgdheid en betrokkenheid bij TV Walcheren. Blijf vooral kijken! En ook voor jou/u geldt; loop vooral binnen op de redactie dan kunnen we niet-anoniem onze meningsverschillen bepraten bij een glaasje prik!