Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Carillon van Middelburg

8.320 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 18 mei. 2010
Middelburg is onder andere bekend van zijn Lange Jan en dan met name het hele scala aan muzieksoorten dat die uitstort over de stad. Wij gingen op bezoek bij de beiaardier.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

make over 19 mei 2010

kijk, een keertje naar de kapper en een vrolijk shirtje, ziet er stukken beter uit. ok, een beetje vettige haar look maar ik wil ook weer niet zeuren. straks nog een leuk overhemdje en kijk eens hoe de lente er ineens anders uitziet als de dames ook hun hoofd voor je omdraaien. een stijgende lijn, houd dat vast. goed bezig ! en dat klokkenspel ? da's gewoon 9 van de tien keer een automatiekje dat speelt. en 17 mei ? wat denkt men van "die walküre" van wagner (nee niet die vieze pizza's) bij voorkeur "Ritt der Walküren" svp. of is dat te moeilijk ? http://www.youtube.com/watch?v=sx7XNb3Q9Ek&feature=related

TV Walcheren presentator Michaël 20 mei 2010

Beste make over, wat gezellig om eens een keer een enigzins positievere reactie te horen. Dit is tot nu ook de best weergegeven reactie met zelfs enigzins een soort poging tot opbouwende kritiek. Geachte mensen die reageren op internet; neem een voorbeeld aan make over!