Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Webcamera's in Vlissingen

3.817 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 15 apr. 2010
Vlissingen hangt vol webcamera's. Toeristen kunnen van de videobeelden een ansichtkaart maken en deze per mail opsturen. Maar hoe zit het met de privacy? Wij gaan op onderzoek. Reportage: Bram, Solomon, Michael en Delo.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Mari 15 April 2010

het prive foto's maken, filmen van vakantiegangers mag toch ook ,waar is dan mijn privacy als ik daar net loop waarom dat gezeur over privacy bij webcams , gewoon doen

Rob 15 April 2010

Dan kan zeegat.nl zn webcam ook wel opruimen voordat ze aangeklaagd gaan worden voor schending van privacy als je op de boulevard loopt.

Pieter 15 April 2010

Wat een gezeur . Dan kan je heel de wereld wel aanklagen. Overal hangen webcams, lekker kijken naar de boulevard als je in den vreemde zit. Of even kijken, zomaar naar de zee.

Ruud 15 April 2010

beetje dome reactie van de VVD , Bijna iedereen vind het idee goed en leuk., Het heeft twee kanten leuk en voor meer veiligheid. Wat privacy ??? Als je niets te verergen hebt, wat voor probleem is het als ze je zien lopen op een filmpje. Als je gewoon de stad in gaat zie je precies hetzelfde als dat je voor die camera staat wat maakt het ui. Privacy Lik me ...... weet je wel

voyeur 15 April 2010

volgens mij weet de helft van de geinterviewden niet eens wat een webcam is... en pricacy ? op de openbare weg mag iedereen gewoon alles bekijken, fotograferen en filmen. wat dan ? een totaalverbod omdat er mensen met agorafobie (plein en straatvrees) zijn ? verder weet ik van geen grote aantallen webcam's in vlissingen, die van zeegat.nl. waar is de rest ? en is er geen linkje naar een lijst met cam's bij ?

voyeur 15 April 2010

merkwaardig dat het grote deel nog maar het woord camera en vlissingen samen hoort men gelijk aan criminaliteit denkt. het zit gewoon tussen de oren door de uiterst polariserende provocerende zeeuwse media en kleinzielige burgemeestertjes die bij het eerste het beste gelijk met noodverordeningen en een staat van beleg komt omdat hij gewoon een publieksgeile paniekzaaier is. verder zal het best wel loslopen daar hoor... helaas zijn sommige mensen als bang als ze iemand met een capuchon zien lopen, ach zielige angstige vlissenaren.. vroegáh, had je daar nog stoere kerels en echte wijven, tegenwoordig leest men op zeelandnet hoe verschrikkelijk het allemaal is en loopt met een mindset alsof achter elk bosje een crimineel zit...

Jaap aap 16 April 2010

Waar gaat dit over, google eens op webcams nederland hangt al enige tijd vol met cameras, hehe VVD wordt eens wakker, ga iets nuttigs doen!