Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

discussiefilmpje

3.383 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 1 feb. 2015
Er was van de week de vraag om minder informatie onder een filmpje te zetten zodat men over het onderwerp kan discussieren.
Bij deze:)

38 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 01 February 2015

3.5 uur later .... Geen discussie geen meningen geen normen en waardes om uit te spreken. Iedereen op zn eigen eiland met zn eigen gelijk:) Zo gaan we ergens komen:) Ondertussen heeft de elite 15 bijeenkomsten per week om ons leeg te zuigen. En wij? Wij stonden er bij en keken alleen maar. Mijn standpunt is duidelijk willen we niet meer als vee behandeld worden dienen we op te staan het imf en de bis ontmantelen net als de financiele instellingen. Daar helpt het uitzetten of tegenhouden van asielzoekers niks aan. Kan me ook niet herineren dat wilders de bankiers het gevang in wilt. (tuurlijk niet daar zit de echte macht)(en zijn OOK zijn vrinden)

job 02 February 2015

Ik was net nieuwschierig naar de gevaarzetting sloeweg aangezien er eentje stond te flitsen. Komt als een dwaze uit de auto zegt dat ie niet gefilmt wilt worden. Ik antwoord u staat op de openbare weg dan mag ik u filmen niet? Nee zei die en als je niet stop ga je mee,ik zei nogmaals ik mag gewoon op de openbare weg filmen. nee dat mag je niet bij deze bent u staande gehouden u mag niet weg. Belt gauw zn vrinden en jah hoor na 15 min komen de hulptroepen. Willen legitimatie krijgen ze ze maken een foto er van en zeggen hier zijn wij niet zo van gedient als u dit vaker doet heeft u wel een probleem. Waarop mijn vraag of ik nou wel of niet mocht filmen op de openbare weg. Ja natuurlijk mag dat was het antwoord. Hij wilde wat op papier hebben waarop ik vroeg of de onterrechte staandehouding dan ook op papier komt. Nee daarvoor moet u even naar het bureau............ vervolg en filmpje volgt.

job 02 February 2015

kom net van het bureau waar kan ik u mee helpen. Nou met een klacht dan moet u in tilburg zijn......... Euh ik werd hierheen gestuurd. Ik zal het toch wel weten werk hier al 36 jaar. dan maar mn rechten ergens inzien bureau van rechtshulp.....dicht Kijk op het net...Als u door persoonlijke omstandigheden de klacht niet op kunt schrijven, mag u uw klacht ook mondeling doen. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0900-8844. Ook kunt u voor het maken van een afspraak langsgaan bij een politiebureau in uw omgeving. Nou breekt mn klomp.

job 02 February 2015

nou al drie keer dat nummer gebeld maar kwam in niemandsland. Nou iemand aan de lijn jah euh dan moet u naar uw eigen bureau?????? Uitgelegd dat ze bij mijn bureau geen klacht willen opnemen. Ok dan moet u naar het bureau tilburg. Tis een mooi land aan het worden. Wie beschermd de burger nog?

job 02 February 2015

agenten zelf hebben allang gebeld en we hebben elkaars verhaal gehoord en de hand weer geschud:) Nou mijn rechten als burger nog voor elkaar krijgen. een klacht ERGENS indienen.

No Job 02 February 2015

Job, ga jij er dan vanuit dat de politie de wet zelf volgt of dient ? Zijzelf denken duidelijk heel iets anders. Blijf er uit de buurt als je leven je lief is.

job 02 February 2015

niet bang mn leven is me lief maar mn rechtgevoel weegt zwaarder. En als niemand het doet staat er nooit wat op papier ook. Dit is al zoveelste keer dat bureau vlissingen zelf bepaald wel of geen aangifte klacht aan/op te nemen. Dat moet stoppen. Burgers hebben plichten maar zeker ook rechten.....nog.

Tin Foil Hats 02 February 2015

DNA inseminator harpoenen van het philea wapen heeft toch succesvol. Lifevormen op Ufo67P, bekend op Sol 3 als Churyumov-Gerasimenkomeet gemuteerd, Verkenners zijn vooruit Ukraine geland in . Wereldpowers mobilizer om ge muteerde hybride invaders verjagen worden. WAS code: Urgent 5Sierra. Obitron result: onbrekend. ELE prob. positive

job 03 February 2015

http://sargasso.nl/wvdd/syriza-belooft-ttip-om-zeep-te-helpen/

job 03 February 2015

wel 6 ministeries alarmeren, niet de luchtvaart en volk. #MH17

job 03 February 2015

https://www.youtube.com/watch?v=aflFJhDpTUI#t . GREY STATE, The Rise By David Crowley. JUST RELEASED - FULL UNCUT MOVIE.

malissa 03 February 2015

JOB, zou je niet eens gewoon een facebook account nemen of een eigen blogpagina?

malissa 03 February 2015

ipv hier al je gal te spuwen enzo

job 03 February 2015

geen nasi book voor mij. Blog heb ik al. Dit is extra:) Ik doe het met liefde:) Ik heb geen last van gal al jaren niet meer. U noemt het gal ik informatie. Die paar klagers wegen niet op tegen het aantal mensen dat zich beter geinformeerd voelt. Nou nog van de luie reet af:) Of proberen zolang mogelijk te blijven consumeren. Voor ieder wat. Allen door onderling informatie uit te wisselen en in verzet te komen gaan we nog wat van onze vrijheid terughalen. Malissa schop eens naar boven in plaats van opzij of naar beneden. Dan lijkt het nog ergens op.

job 03 February 2015

Of vind u deze rat race een gezonde manier van leven? dat kan natuurlijk ook.

marcel 03 February 2015

job ga nou gewoon eens werken man. gewoon netjes 40uur in de week, pas dan mag je klagen, eerder niet.

job 03 February 2015

Man who attacked 3 French troops with knife was expelled by Turkey last week, security source says - @AFP

job 03 February 2015

Video claims to show Islamic State militants burning Jordanian pilot alive - @AFP

job 03 February 2015

lol marcel democratie is alleen voor hen die 40 uur voor een baas werken? Of meningen je bent toch niet aan het discrimineren ey:) Waarom dan de bazen niet alleen stemrecht geven die hebben nog meer recht volgens jou theorie. al is dat wel het systeem waar we in zitten.

konyn 03 February 2015

leuk verhaal en goed gebracht maar helaas oud nieuws iedereen weet dat je moet werken voor de kost.ga in de politiek en slaap lekker verder. Het betreft wat jij zegt over het eten in de wereld het is zo maar niet zoals jij dat zegt,HET IS ZO DOOR DE JAREN HEEN GEKOMEN WIE HET STERKS IS ZAL OVERLEVEN? en het maakt niet uit waar op de wereld. Brood en eten is er altijd geweest maar je moet er wel wat voor doen???? wat dacht je om te gaan werken voor de kost, niet moeilijk toch.

dunne poep 04 February 2015

Wie het sterkst is gaat ook gewoon dood.

job 04 February 2015

Hoor steeds meer geruchten dat delta overgenomen wordt tenminste de nutsvoorzieningen (oxxio)? Meer mensen die wat horen daarover?

job 04 February 2015

https://www.youtube.com/watch?v=8mf1plaaS4I vliegtuig in de sloot.

marcel 04 February 2015

nee dat bedoel ik niet job. maar klaplopers die alleen op hun reet zitten, niet werken, andere mensen vervelen met hun gespam en alleen maar klagen, die hebben idd geen recht van spreken.

lekker belangrijk 04 February 2015

oh oh oh wat weten we het allemaal weer beter. ga wat nuttigs doen dan alleen maar klagen, je doet net zo hard mee in deze wereld waar wij het zelf verkloten. lekker niets doen dan alleen maar achter die kut pc. dat kost stroom man. ja alles kost geld wat wij mensen zelf maken en waar jij net zo hard van profiteert als een ander. begin eerst bij jezelf, dan pas kan je wat, nogmaals wat zeggen. maar nu nee nee nee meneer job

job 04 February 2015

Ben benieuwd of alex zn eiland mag blijven houden van putin.(in griekenland) verschil moet er zijn.

zeeuwsch niveax 04 February 2015

Mooie discussies hier, vooral de inbreng van de oppositie. "ga toch werken" en de zeeuwse klaagzanghit "zit niet te klagen" (alleen wij mogen dat). zeer intelligent komt het allemaal over.

job 05 February 2015

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/tofik_dibi_is_een_luie_flikker.html

job 05 February 2015

http://www.quotenet.nl/Nieuws/Erik-de-Vlieger-biedt-wachtgeld-politici-Kathleen-Ferrier-en-Tofik-Dibi-baan-aan-99471

job 05 February 2015

De trots van nederland...... De internationale transportvakbond ITF eist dat het grootste schip ter wereld de ‘Pieter Schelte’ een andere naam krijgt

job 05 February 2015

https://www.youtube.com/watch?v=ikAi2DQqH0Q terwijl een handjevol burgers vredig verzet pleegt. Is de rest van de burgers te "laf" om er naast te gaan staan en zoeken ze het liever in een nieuwe politieke leider dan hun eigen buren. En het recht om te demonstreren wordt netjes en stilletjes monddood gemaakt door te weinig medeburgers en politie. Zo komen we ergens..........

job 05 February 2015

http://www.israned.nl/2015/02/protestbeweging-in-europa-tegen.html

job 05 February 2015

griekenland nu https://vine.co/v/OFI6e6Z1tTZ

job 05 February 2015

http://justpaste.it/moaz

job 05 February 2015

http://thefreedomreport.us/dr-daniele-ganser-natos-secret-armies-gladio-strategy-tension-mind-renewed-january-30-2015/

job 05 February 2015

http://www.thetoc.gr/eng/economy/article/yanis-varoufakiss-little-known-channel-4-documentary

job 06 February 2015

Yemen's Shiite rebels announce they are taking over the country and dissolve parliament.

Dikke papzak 14 February 2015

Geef mij verdomme een goeie rede om dat filmpje af te kijken? Wat een gezeik weer, typisch iets voor zo'n werkloze occupy schooier als job