Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoogleraar werkt voor de industrie......TTIP

2.209 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 28 dec. 2015
Een hoogleraar radbout probeert zn studenten en toehoorders uit te leggen hoe goed het vrijhandelsverdrag voor ons zou zijn.
Todat er vragen komen en hij snel door de mand valt (in mijn ogen)
Merkel gaat waarschijnlijk al tekenen voordat het openbaar is.

14 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 28 December 2015

http://marketupdate.nl/nieuws/economie/kredietcrisis/zwitserland-houdt-referendum-over-geldsysteem/

job 28 December 2015

http://www.nu.nl/beurs/4189313/bng-bank-toegevoegd-lijstje-nederlandse-systeembanken.html Kijk dit is de oorlogbank van de staat tenminste de werkbare bank. Hij is nu dus klaargemaakt....maar waarvoor eigenlijk? volgens mij vertelde ik dit al twee jaar geleden maar dat zou ik even op moeten zoeken. Er wordt gezegd en dat klopt:De bank voor overheden en voor instellingen met een maatschappelijk belang behoort naar eigen zeggen tot de meest kredietwaardige banken ter wereld. Bij kredietbeoordelaar Moody’s heeft BNG een Aaa-rating, bij Fitch AA+ en bij Standard & Poor’s AAA. Jah een betere en veiligere bank kan je niet hebben. Er is alleen geen burger die er mag bankieren:) Heb ze twee jaar geleden gebeld omdat ze niet om kunnen vallen wilde ik er een rekening. Nee meneer het is alleen voor de overheid. Ik zei maar delta en woningstichting en vele anderen zijn toch geprivatiseerd? jah klop bedrijven mochten wel. Ik zei dan wil ik mn bedrijf inschrijven.....euh nee meneer ook dat is niet de bedoeling????? het is het systeem wat we gebruiken in tijden van oorlog dit blijft altijd draaien en daar horen personen niet in thuis???? Lol dus alleen semi overheids bedrijven krijgen kansen maar burgers niet?Waar zijn mn geinformeerde medeburgers journalisten die hier wat van gaan vinden? En waarom zijn er de afgelopen week zoveel nieuwe wetten en regels doorgekomen? Omdat iedereen kerst aan het vieren was? Consumeren als hoogste doel. En leven dan? Op de kruimels van bedrijven is dat wat we willen.

job 28 December 2015

Over kruimels gesproken...... : Vakbond FNV sleept twee gemeentes die uitkeringsgerechtigden jarenlang lieten werken zonder ze te betalen voor de rechter. De bond vindt dat ze recht hebben op een minimumloon. Mensen in de bijstand vouwden in Aalten en Oude IJsselstreek sinds 2011 zonder enige beloning nepbloemen, die vervolgens goedkoop in tuincentra werden aangeboden. Ook plakten ze enveloppen en rooiden ze bomen. Volgens FNV was het werk "vernederend, onveilig en uitzichtloos". Het droeg ook niet bij aan een succesvolle re-integratie, aldus de bond. Inmiddels is de sociale dienst van de twee gemeenten, het ISWI, gestopt met het onbeperkt inzetten van uitkeringsgerechtigden. Sommige krachten hebben een arbeidscontract gekregen. FNV vindt de compensatie die de gemeenten willen bieden echter onvoldoende.

job 29 December 2015

rip Lemmy' Kilmister (70)

job 29 December 2015

http://www.defensenews.com/story/defense/2015/12/27/german-lawmakers-irked-nato-plane-deployment/77945580/ nou maar HOPEN dat ze niet weer de beelden kwijt raken als met de mh17.

job 29 December 2015

http://www.beyondthematrix.nl/2015/12/28/economische-groei-of-bittere-armoede-in-nederland/

job 29 December 2015

als sinasappels persen : De wankele situatie van V&D heeft mogelijk ook gevolgen voor medewerkers van de warenhuisketen die al zijn ontslagen. De vakbonden vrezen dat ze bij faillissement hun ontslagvergoeding mislopen.

job 30 December 2015

Nederlanders zijn sinds het uitbreken van de crisis in 2008 relatief minder gaan verdienen, maar de arbeidsproductiviteit is wel verder toegenomen.

job 30 December 2015

http://www.liveleak.com/view?i=fe7_1451474290 wow niemand doet wat....behalve de pool net als in middelburg iedereen ervorbij en buitenlander helpt... Ik schaam me dood voor zulke medemensen.

job 31 December 2015

Op benzine wordt na 1 januari 78 cent accijns geheven (+1 cent), dieselaccijns komt op 49,5 cent uit (+0,6 cent) en van de literprijs lpg is straks 18,6 cent accijns (+0,2 cent). In buurlanden België en Duitsland worden de accijnzen niet verhoogd. Maar wacht, er is meer. Want naast accijns, wat al een vorm van belasting is, komt er ook nog BTW (met de ‘B’ van belasting) bovenop, naast een paar procent voorraadheffing. Het komt er op neer dat van de anderhalve euro voor een liter benzine ruim 1 euro naar de schatkist gaat. Een percentage dat zelfs de Cosa Nostra als crimineel zou bestempelen.

job 31 December 2015

32% belastingverhoging gas

job 31 December 2015

https://pelsindeluis.wordpress.com/2015/12/30/economische-motor-van-nederland-wordt-ontzorgt-inwoners-in-de-knel/

job 31 December 2015

“Iedereen baalt dat er niet genoeg bootjes aankomen. Hoe egocentrisch deze opmerking is, beseffen de hoogopgeleide artsen duidelijk niet

job 01 January 2016

Onder regie van de gemeente Goes vond dinsdag een grote controle plaats in een restaurant in Goes. Dat gebeurde naar aanleiding van signalen van ondermijning.