Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sprookje met een boodschap van SOPN

3.978 keer bekeken
peetje1
Gepubliceerd op 10 jul. 2012
Sprookje met een boodschap van SOPN.......geld maakt niet gelukkig!

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Peetje1 11 juli 2012

Thanks Poekie!!!

job 11 juli 2012

Wat waar is dat andere filmpje? Ben niet zo voor partijen maar censuur daar ga ik van over mn nek. Er is idd heeel veel loos mogen we geen slapende honden wakker maken? Ga door!!!!!!!!!!!!! mijn steun heb je:)

Peetje1 11 juli 2012

Job......stem dan in september op SOPN, dank je voor je reactie!!

Renske 13 juli 2012

Waar we het allemaal over eens zijn, SOPN'er of niet, is dat zoals de huidige politiek te werk gaat het volk niet ten goed komt. De enigen die er voordeel bij hebben zijn multinationals (die betalen niet of nauwelijks belasting), de politici zelf doordat ze in vier jaar tijd flink hun eigen portemonnee weten te spekken en degenen die achter de schermen (waar de 'gewone' politici niet eens weet van hebben!!) aan de touwtjes trekken! De mensen die met SOPN bezig zijn hebben de optelsom gemaakt en de streep eronder getrokken: het is genoeg geweest! We wéten hoe we al jarenlang belazerd worden, we wéten hoe ons eten vervuild wordt met E-nummers, chemische toevoegingen, kankerverwekkende zoetstoffen etc., we wéten hoe onze kinderen niets écht zinvols leren op school maar slechts voorbereid worden op een leven als staatsslaaf, we wéten hoe we door de banken beroofd worden middels een corrupt fractioneel bankieren systeem... en dat alles bij elkaar opgeteld wéten we dat het klaar is! Het is tijd voor iets nieuws. Democratie op de oude politieke manier WERKT NIET! Dat is bewezen, kijk maar om je heen, kijk naar je eigen portemonnee en bankrekening, kijk naar de druk die op ieders schouders rust om de hypotheek, de huur, de verzekeringen etc. betaald te krijgen! De koek is OP! En wat SOPN beoogt is dat NIET SOPN het verschil gaat maken, maar dat HET VOLK het verschil gaat maken! HET VOLK gaat haar stem terugkrijgen, ieder individu van de 16,7 miljoen inwoners krijgt als het aan de SOPN ligt zijn/haar stem terug om te laten weten wat we als VOLK willen met Nederland! En omdat íemand het voortouw moet nemen om zoiets in gang te zetten, heeft SOPN een 'partijprogramma' geschreven. Ben je het met dingen niet eens uit dat programma? LAAT JE HOREN! Graag! Geef je mening, deel je visie! Dát is waar SOPN voor staat, dat JIJ en IK en élke Nederlander weer mag zeggen wat hij/zij voelt en denkt en dat ELKE mening telt! Ik begrijp dat veel mensen afwachtend zijn, willen zien of SOPN waar kan maken waar we voor staan, alleen... over twee maanden is het al 12 september. Dan is het 'beurt voorbij' als je niet op SOPN hebt gestemd omdat je het nog even wilt aanzien... We hebben NU zoveel mogelijk steun nodig om MET ELKAAR, SAMEN, het verschil, de grote verandering te gaan maken! Niet teveel nadenken over details, die vullen we straks SAMEN in! Als volk, één voor allen, allen voor één... WIJ zijn Nederland! Nu moeten we gewoon de mouwen opstropen en de schouders eronder zetten en STEMMEN OP SOPN! DÁN kunnen we bewijzen dat we DOEN wat we nu allemaal zeggen! www.sopn.nl www.sopn.org www.sopn.nu www.sopn.info www.sopn.eu Vriendelijke HarteGroeten uit Soest!

job 13 juli 2012

Alles om te kunnen consumeren.......http://www.youtube.com/watch?v=R8RIqJLUYSE&feature=youtu.be

Tabitha 14 juli 2012

@Renske: het was netjes geweest als je mijn naam onder mijn tekst gezet had. Delen mag heb ik gezegd op facebook, maar wel graag met bronvermelding!