Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dimitri's frietkot

2.557 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 8 apr. 2010
Dimitri opent vandaag onderaan de dijk langs de Grevelingen bij Scharendijke een snackbar. Nu nog van hem en zijn grootvader, later wordt het zijn eigen frietkot. Reportage: Bram, Michael & Solomon.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Harrie uit Breskens. 08 april 2010

Ik wens Dimitri heel veel succes toe en bewonder zijn ondernemingsgeest. Opa proficiat met zo,n kleinzoon.

henk 08 april 2010

ook veel succes van mij gewenst dimitri. zelf heb ik het ook jaren mogen doen. verkoop goede producten en je zal zien dat het meer reclame opleverd dan adverteren.

Maarten 08 april 2010

Formidabel Dimitri! Veel succes met het frietkot en opa veel sterkte. En Dimitri, De Loods heeft nog geen frietkot om mee samen te werken en dat willen we natuurlijk wel heeeeeel graag.

Maarten 08 april 2010

Wiert, bedankt voor de Kiteman!

LUAP ED SOV 10 mei 2014

Dimitri .ik heb je video bekeken en beluisterd en met dat interview hoorde ik je zeggen dat voor je open ga je eerst gaat schoon gaat schoonmaken en dan je vet gaat verwarmen. Als ik jou een hele goede tip mag geven en dat is geen negatieve bedoeling maar een opbouwende tip. [[[[[ ZORG ALTIJD DAT ALS JE DE WAGEN NA WERKTIJD VERLAAT DAT JE HEM SPIC EN SPAN ACHTERLAAT ]]]] want het ongedierte lig op de loer, en het is voor je zelf prettig dat je de volgende dag op een schone werkplek komt. Dit is een tip en geen kritiek. Veel succes van een oude rot in het vak