Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Pink Floyd tribute in Zeelandhallen

5.204 keer bekeken
Jona1
Gepubliceerd op 27 mrt. 2010
Bestel nu kaarten voor:

Eén van Europa's beste Pink Floyd tribute bands, de Nederlandse formatie Pink Project geeft op zaterdag 10 april een concert in de Zeelandhallen te Goes.De band geeft een show met vele extra's als grote licht en lasershow, beeldprojecties, quadrosonisch zaalgeluid, vliegend varken. Pink Project kan zich verheugen met het feit dat het in 2009 nagenoeg alleen voor uitverkochte zalen heeft gestaan en de schare fans en belangstelling groeit nog met de dag.

Inmiddels heeft de band ook een concert gegeven in de Ahoy Hall te Rotterdam en een week lang in een uitverkocht Omniversum. Vorig jaar stond er eveneens een Pink Floyd tribute in de Zeelandhallen. Het betrof toen de Britse Off the Wall. Peter den Haan van het organiserende buro Blue Eagle Events uit Den Helder hierover: "Iedere Pink Floyd tributeband heeft zo haar eigen benadering". "Off the Wall had een commerciele inslag in de vertolking van de Floyd muziek en Pink Project benaderd de roemruchte Pink Floyd meer gericht op het zoals het "toen was"met hier en daar een eigen inbreng". "Bovendien is de show omkleding van Pink Project even wat verzorgerder en meer aandacht voor details".

Kaarten voor staplaatsen kosten 25 euro in de voorverkoop en 28 aan de zaal. Zitplaatsen kosten 28 euro in de voorverkoop en 33 aan de zaal. Kaarten kunnen worden verkregen via:

www.blueeagleevents.nl en aan de kassa van de Zeelandhallen te Goes. (Meer informatie) www.zeelandhallen.nl