Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Te koop Statig herenhuis Koudekerke

6.687 keer bekeken
filmmijnhuis.nl
Gepubliceerd op 26 mei. 2011
Dit prachtige huis staat te koop voor € 309.000,- Meer info bij De Nooijer makelaars Arnemuiden

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zondag 27 mei 2011

even erbij vertellen dat je op zondag jezelf koest moet houden daar, anders wordt je van het dorp weggepest.

Sander de Nooijer 27 mei 2011

Beste heer/mevrouw, Uit de bovenstaande reactie kan ik alleen maar concluderen dat u met een bepaald vooroordeel zit over Arnemuiden of Koudekerke. Ik wil u dan ook van harte uitnodigen om deze woning in Koudekerke of eens een rondje door één van deze beide dorpen te maken. Misschien dat u dan ook inziet dat het in deze dorpen zeer prettig, rustig en sociaal wonen is.

Henk de Winter 27 mei 2011

Wie Koudekerke een beetje kent weet dat je daar je gras kunt maaien, de was mag ophangen zonder enkel probleem. Ik ben juist trots op de openheid van mijn dorp.. mooi huis trouwens

trots op Koudekerke 27 mei 2011

Woon al jaren in Koudekerke en nooit gemerkt dat je op zondag je "koest" moet houden. Sterker het is een heel prettig dorp om te wonen met plaats voor iedereen zo is er een openbare school en een christelijke school en worden er activiteiten georganiseerd waar alle inwoners welkom zijn.

C.A. Meulmeester 27 mei 2011

Mooie video. De reactie van meneer/mevrouw bovenstaande 1e reactie over de zondag, Of het is haat tegen het Christendom Of jarloezie. geen van beiden deugen. Ps: Uw naam er onder zetten is wel zo fatsoenlijk en eerlijk.

Wilfred de Vries 28 mei 2011

Geweldig filmpje zeg, kan iemand mij vertellen waar ik zoiets kan laten maken ?

jan 28 mei 2011

ik woon vlak bij het dorpsplein, het enigste waar je gek van word, is de overlast van de kerkklokken elke zondag weer, keihard, pure overlast, maar het dorp opzich is wel te doen, waarom zou je niks doen op de zondag, alleen maar omdat je buren naar de kerk gaan? laat iedereen in waarde,

Dennis Verhoeven 28 mei 2011

www.filmmijnhuis.nl.. daar maken ze dit.

Van elders 30 mei 2011

Prachtig pand in mooi dorp. Supermarkt met parkeerterrein en glascontainer het grootste obstakel.

wilfred 31 mei 2011

Elck neadeel heb se voordeel, zei een wijs man ooit.........

zondag 15 juni 2011

jaloers op een dorp onder religieuze onderdrukking ? droom toch verder in je eigen wereldje. en ik spreek uit ervaring dus hoef ik helemaal niet op die vervloekte dorpen te gaan kijken.

quote 15 juni 2011

"waar je gek van word, is de overlast van de kerkklokken elke zondag weer, keihard, pure overlast". en dat vind u wel normaal ? keiharde pure overlast van een religieus extremistische minderheids sekte ? zie je wel dat daar een steekje los zit in dat gat ? ze vinden daar dat keiharde pure overlast maar gewoon moet kunnen. nou, in het beschaafde deel van nederland is dat niet de normale gang van zaken hoor. maar wat weten jullie daar ook van ? daar in je eigen vreemde sekte wereldje ?