Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dierenasiel Walcheren wint prijs van De Telefoongids.

3.099 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 12 mrt. 2010
Het dierenasiel Walcheren is de gelukkige winnaar van Ç3000,- die uitgereikt werd door De Telefoongids. Hier wordt daar verslag over gegeven.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

kees 12 maart 2010

ach vind hewt nog steeds erg dat het dierenasiel maar in zo,n oud krot zit,omdat mensen de dierenasiel weg zilde hebben uit vlissingen,maar ondertussen hebben ze wel honden of katten,een tip castreer die beesten want het stikt ervan.ook die dieren hebben recht op goed leven en locatie,dat begrijp ik niet he,mensen hebben kweet ni hoeveel dieren in huis,maar de asiel moet wel uitwijken bij hun woonwijk.nogmaal denk na voor u besluit jongen te nemen,vaak weet u biet van gekkigheid of u ze kwijt kan,en veel mensen helaas te weinig tijd om voor hun dier te zijn,denk na!!!! het stikt van de hondepoep,daar kan men ziek van worden,zeker als je je hond niet omntwomd,en ook moet men de hond aan de lijn doen,.omdat niet ieder gediend is van een hond,ik hou van dieren,maar wel met manieren dor de baas.en tuim die vieze kak op,u wilt toch graag een hond????? u wilt toch ook geen poep aan u schoen of voor u deur?? als u daasr schijt aan heeft heeft u ook schijt aan u hond,en 10 katten is overdreven,stinkzzooi in huis. dus denk na! castreren of niet,wel verstandig,het stikt van de zogenaamde rassen niks is bijzonders meer hoor. er is teveel!!!!

zoop 13 maart 2010

dat kunnen ze zeker wel goed gebruiken. zeker nu er een geboortegolf van katten aankomt omdat veel baasjes het met de crisis allemaal te duur vinden om hun dier te laten "helpen"... ach, dat dumpen ze ze wel tegen de poort of mogen ze een spuitje, als dat al niet te duur is... dus , dit kunnen ze zeker gebruiken. en geef zelf ook eens wat, de collectepot blijft maar leeg....

Chicka68 13 maart 2010

@Kees; wat een "aparte" reactie geef jij! Lees het artikel even goed, want sommige opmerkingen raken kant noch wal. Het gaat er hier om dat het asiel een prijs gewonnen heeft, wat helemaal geweldig is. het stemmen, waartoe Marga ons aanspoorde, heeft du geholpen. Wat fijn, het is jullie van harte gegund. Jullie doen geweldig werk. Ook warme complimenten aan alle vrijwilligers;-) Gefeliciteerd!