Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Burgemeester Harald Bergmann nodigt u uit.

2.918 keer bekeken
Jan-Willem Wisse
Gepubliceerd op 1 feb. 2017
Burgemeester Harald M. Bergmann van Middelburg nodigt u uit om op 19 en 20 mei a.s. deel te nemen aan SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017. Op deze twee dagen staat heel de Walcherse bevolking op tegen kanker. Doet u ook mee?

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

kees 03 February 2017

Ik doe niet mee omdat ik geen marathon loper ben en uitsluitend wandel tempo aan kan (en dan rustig aan) anders zou ik misschien wel meedoen. Verder denk ik dat we kanker veel verder de wereld uit zouden kunnen bannen als tabak niet meer verkrijgbaar zou zijn in Europa. Dat zou ook de gezondheids zorg miljoenen schelen. Nu strijden we samen met de stichting CAN (clean air now) tegen kanker. Ooit komen we er wel hoop ik.

Corine 03 February 2017

De SamenLoop voor Hoop is juist voor iedereen goed te doen. Het is een wandelestafette, waarbij de snelheid niet van belang is. Teams bestaan uit 10 a 15 personen en het is de bedoeling dat er altijd minstens 1 iemand van het team aan het lopen is. Er wordt gelopen op en rond het Abdijplein en de ronde is nog geen 500 meter. Ook mensen die geen team hebben kunnen zich opgeven. Met alle "loslopers" worden ook weer teams samengesteld. Ook minder geoefende lopers kunnen dus zonder problemen meedoen aan dit fantastische evenement.