Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kittenpleegmoeder

2.528 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 14 jun. 2011
Het asiel in Vlissingen vangt zelf dieren op maar beschikt ook over pleeggezinnen. Daar gaan dieren naar toe wanneer ze bijvoorbeeld nog te jong zijn om voor zichzelf te zorgen. Zoals kittens die op straat worden achtergelaten. Reportage: David & Bram.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

kitten op straat 15 June 2011

mensen die die kittens achterloos op straat gooien moeten opgepakt worden en in de bajus gegooid worden. stelletje tuig ! waar is de dierenpolitie ? aanpakken die psychisch gestoorden, want je weet wat voor beulen dat worden, opsluiten voordat ze nog meer misdrijven plegen, want van dat soort is het bewezen dat het later ook mensen vermoorden en kinderverkrachters zijn. dat soort hoort niet vrij rond te lopen in onze maatschappij. oppakken en gelijk kastreren !

catnip 17 June 2011

hoezo wel kittens maar er nog geen huis voor gevonden ? had je daar niet eerder over kunnen nadenken dan ? waarom zowiezo geen sterilisatie ? je weet donders goed dat er al een katten overbevolking is, en toch ga je dan stront eigenwijs een nestje nemen zonder dat er al een plekje voor de kittens is. asociaal maar vooral heel erg dom en lomp !! dump maar weer in het asiel zeker ? ja ja, dat noemt zich nog dierenvriend ook zeker ? FOEI !! SCHANDE !!!

jason 06 July 2011

tuig!