Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Anonieme hulp voor dyslectische jongen.

2.253 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 18 feb. 2010
Twee weken geleden kon u bij ons zien dat de 11 jarige dyslectische scholier Virgil Wisse uit Oost-Souburg door zorgverzekeraar CZ geen zogenaamde dayse speler vergoed kreeg terwijl hij daar gewoon recht op heeft. Maar gelukkig bestaan er nog mensen die zich wel het lot aantrekken van kinderen zoals Virgil en vanmiddag krijgt hij zijn felbegeerde speler uitgereikt door toedoen van een gulle gever.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Ook moeder 19 februari 2010

Mooi dat een krantenartikel en filmpje deze gulle reacties heeft opgeleverd! Jammer dat CZ het niet wilde vergoeden. Ook ik heb 2 kinderen met medische problemen en je krijgt nu eenmaal niet altijd alles vergoed. Ondanks dat wij het ook niet breed hebben heb ik het er toch voor over om mijn kinderen te helpen. Dan maar op andere dingen bezuinigen... Zo slecht hebben we het hier niet! We moeten niet altijd meteen de instanties de schuld geven, we hebben zelf ook verantwoordelijkheden.

Vlissinger 19 februari 2010

Wat een fantastisch mooi filmpje ! Fijn dat er nog zulke mensen op de werled zijn

Jos 19 februari 2010

Dit ontroert me gewoon, prachtig dat mensen elkaar zo helpen. Terug met Bert van Leerdam op Omroep Zeeland met ' een uurtje Bert ' wat mij betreft. Daarin hielpen Zeeuwen elkaar ook altijd. Twee duimen omhoog voor TV Walcheren voor dit filmpje ! Jullie doen het goed ;)

gekke henkie 20 februari 2010

hmmmmm twijfel,ik zit bij cz,maar als puntje bij paaltje komt,stap ik over,zat er al over te denken.maar wanbetalers helpen ze wel de zorgverzekeraar,vokomen belachelijk die zorgverzekeraars.laat die wanbetalers in de kou staan! en help nou zoals deze mensen zoals op het filmpje,anders raakt cz klanten kwijt!

teveden cz klant 21 februari 2010

we hebben er ook 1 nodig.we krijgen deze niet vergoed,maar de goedkoopste is 110 las ik en de duurste 450 e..kortom..als ik nu eens veel speelgoed en boeken verkoop,hoop ik al een eind te komen.tja snap ook niet alles is te vergoeden door cz.jammer,maar t is ook geen al te hoog bedrag.moet zeggen leef nu ver onder bijstand nivo,en verkoop des noods ,alles wat ik heb..want ook ik vind dat cz niet alleen verantwoordelijk is.maar ik zelf ook.en ik gun het mn kinderen van harte..de investering verdiend zich uiteindelijk terug...