Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

RODE KRUIS OPENT WELKOM WINKEL

4.313 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 9 sep. 2015
Goes heeft aan de Albert Plesmanweg de eerste Welkom Winkel van Nederland. Daar kunnen jullie speelgoed, winterkleding en fietsen brengen. Voor de vluchtelingen. Het was er gelijk erg druk.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Dat kan echt niet hoor ! 10 September 2015

Dat pandje is natuurlijk veel te klein, echt schaamteloos dat er niet meer dan zo een garagebox van af kan. geef ze maar een leegstaand winkelpand in de binnenstad. of nog beter de lege renault garage aan de marconistraat.

plek maken 10 September 2015

In het gemeentekantoor is op de BGG nog een hele ruimte vrij

Benadering 10 September 2015

Voor wie vragen heeft zijn er gemeentemerdewerkers bereikbaar.http://www.zeelandnet.nl/video/bekijk/video/22002/IK_WIL_ZICHTBAAR_EN_BENADERBAAR_ZIJN.html

het GUL-den tijdperk 10 September 2015

Het Coa heeft de oproep gedaan om een menselijke hand uit te steken en vrijwillig eens een praatje te komen maken, koffie drinken of een potje voetbal. Hoe gaat het daarmee ? of blijft het bij overtollige spullen snel even langs brengen met de auto ? Waar is trouwens het winkelend publiek van die winkel ? Komen die daar niet ? Zijn ze soms vergeten het aan de asielzoekers te melden ? Ik zal ze eens attenderen op de precieze locatie van die winkel waar ze welkom zijn en gratis mogen uitzoeken.