Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"HAZEN EN DUIVEN ETEN MIJN BONEN OP"

8.542 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 21 jun. 2015
Ondanks de regen van de laatste dagen is er nog steeds een enorm watertekort in de landbouw. Akkerbouwer Bert van Nieuwenhuyze boert op de Middenhof in Abbekinderen en vertelt in 1-op-1 over de gevolgen van een uitzonderlijk droog voorjaar.

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 21 June 2015

waarom eten die hazen dan die planten......omdat er geen water is en ze op die manier toch aan hun water komen. Duiven........tja.

Johan 21 June 2015

De interviewer heeft het herhaaldelijk over warmte, terwijl hij waarschijnlijk droogte bedoeld.

Anna 23 June 2015

Regen???? Het is meer bewolkt dan nat. En voor duiven moet je bij de duivenmelkers zijn, dat zijn diegenen die er voor zorgen dat er wilde duiven komen. In zeeuws vlaanderen is alles dood van het jagen en spuiten. Hazen en konijnen zijn allen gestorven van het bespuiten en diegenen die nog over waren zijn gedood door jagers, ondanks dat er een overvloed van vlees in de winkels ligt.

Anna 23 June 2015

Dus ik zou tegen die boer hierboven zeggen, ga naar zeeuws vlaanderen daar heb je nergens last van alles is morsdood! Als dat niet fijn is!!!!!!

Hamka 23 June 2015

Jaja zolang ik al leef klagen boeren..Ze hebben toch gaskanon ? Als je niet wil boeren stop je er toch mee ? Ik zou het graag worden maar geen geld voor..Als er leuke boerin is ik ben nog vrijgezel !!! Als ik de trekkers en de huizen en de auto's zie waar ze mee rijden snap ik jullie geklaag niet hoor, na de oogst staat er weer 300.000 euro op je bank..Ik kan geen auto betalen en nog klagen ???

Wokkels 23 June 2015

sorry hamkaas, boerin bertie is weer vrij ? maar boeren hebben zich aangeleerd gekregen dat hoe meer ze klagen hoe meer geld ze kunnen krijgen van de overheid. ze telen ook geen groenten meer, maar subsidie aanvragen. verder presteren ze nix. het is maar wat voor de show, het stereotype "groene"nederland, met koeien en zo. en daarvoor betaald de politiek ze miljarden, van een ander zijn geld. en dan komen ze met het smoesje "iedereen moet toch eten"? de meeste boeren zijn in werkelijkheid miljonair, moeten die nu echt stinkende rijk worden van ons belastinggeld ? EN NOG ZITTER ER VEEL KINDEREN MET HONGER IN DE MAAG OP SCHOOL DE HELE DAG !!!!!! en dat zal ook niet met de gewenste regen veranderen. Ik schaam mij dat ik mezelf nederlander moet noemen.

toolie 23 June 2015

Anna wilde duiven komen niet van duivenmelkers, dat zijn postduiven, wilde duiven zijn gewoon wilde duiven. die zien er ook heel anders uit. In de steden komen wel verdwaalde postduiven, maar daar zitten geen boeren.

pjer1 23 June 2015

Duiven zijn vliegende ratten.

MvdM 23 June 2015

Anna, alles morsdood in Zeeuws-Vlaanderen? Daarmee geef je wel aan inderdaad alleen maar een beetje slap te kletsen. Het ruist letterlijk van de konijnen. Ook zitten er meer dan gemiddeld aan hazen. Je kletst gewoon uit je nek en je hebt geen bal verstand van de ontwikkelingen m.b.t. de flora en fauna. Ga wat nuttigs doen!

hanny 26 July 2015

hoezo, mijn bonen? omdat mensen hebben bedacht dat ze iets kunnen kopen met geld, zou het voedsel niet meer ook voor de dieren zijn? wij moeten met de dieren samenwerken!!!