Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gaan we iets doen voor Haïti ?

3.749 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 15 jan. 2010
Dat vroegen we de Middelburgers.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

leo 15 January 2010

je bril zit scheef of ligt dat aan mij??

Yvar 16 January 2010

Me bril staat recht, maar de rest van Middelburg staat Scheef;)

Echt scheef 16 January 2010

nee hoor, hij staat echt scheerf

Yvar 16 January 2010

Zet je Computer scherm Recht dan.. duhuh!!

Henk 17 January 2010

Geld over maken is een logica voor een begin. maar zou alle bewoners 3 miljoen mensen het land uit halen en onderbrengen naar Amerika en Europa bij gastgezinnen vervolgens het gebied vrijmaken van de rommel en stuk voor stuk gaan herbouwen waarop men terug kan naar het gebied. Ik denk anders dat men alsnog overlijd aan ziektes en jacht naar voedsel.

Ivar 17 January 2010

Hyprociete mensen hier in het Westen. Jarenlang wordt er niet naar Haiti omgekeken het land is straatarm en nu moet er zoiets ergs gebeuren als een aardbeving en zijn we ineens 'moreel' verplicht om geld of hulp te doneren. Ik weet dat het erg is wat er is gebeurd, maar er zijn zoveel risicogebieden en arme landen in de wereld waar zoveel mensen lijden, maar daar hoor je haast niemand over. En deze gebeurtenis wordt ook erg opgeklopt door alle media in binnen - en buitenland.

Henk 17 January 2010

Ivar; Zou het kunnen zijn dat jij niet uit Nederland komt en onze geschiedenis niet kent. Ik heb geleerd dat er in 1953 een veelvoud aan hulp naar Zeeland kwam waardoor jij en ik hier nu heerlijk kunnen leven.