Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jan Laban stopt ermee,,,

7.885 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 7 jan. 2010
Na decennia lang geurtjes verkocht te hebben gaat de Parfumkoning van de Segeerstraat in Middelburg met vervroegd pensioen.. Onze Kelly slaat haar slag en laadt haar armen vol..

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

merel 08 januari 2010

we gaan een winkel missen met goede service en klantvriendelijkheid en eerllijkheid,dit was een van de weinige winkels in middelburg die er nog waren met zulke kwaliteit en betrouwbaarheid,daar kun je de rest niet mee vergelijken.ik gun deze mensen van de harte de pensieon maar zal het missen,bedankt!

Pico-Lora 08 januari 2010

haha, wat een lachertje.. en als je de winkel uit loopt word je hard uitgelachen door het personeel.. Ja ze zijn nu leuk om naar toe te gaan vanwege de hoge kortingen! ;)

zoop 08 januari 2010

ach, dat geld devalueert wel, inkomsten uit je eigen zaak die je wegdoet komen nooit meer terug... toch wens ik deze mensen een prettig pensioen, zeker omdat ze straks niet aankloppen bij de overheid maar door hard werken hun pensioen op het droge hebben en dus niet bij de staat aankloppen voor een belastingvrije vergoeding voor het babysitten van hun kleinkinderen of andere scheefgegroeide regeling waar de pensioenado's van tegenwoordig als de kippen bij zijn om misbruik van te maken. ook jammer voor de diversiteit van de winkels, mogelijk komt er weer zo een winkelketen in die je in elk stadje al hebt en iedereen zijn neus al uitkomt.. lammer, maar begrijpelijk.