Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

pensioen

5.078 keer bekeken
tpakhuis
Gepubliceerd op 11 mrt. 2012
Ik heb mijn kleinzoon het pensioen anno 2013 laten zien.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

lach maar 11 maart 2012

wacht maar tot hij erachter komt dat hij als baby al voor de schulden op mag draaien voor dat pensioen.

willem 12 maart 2012

geweldig!!!! ;))

BenH 12 maart 2012

@lach maar. Je vergeet dat wij ook altijd hebben mogen betalen voor andermans pensioenen en daar hebben wij niet zo over gezeurd als de huidige generatie.

jo 12 maart 2012

geweldig geweldig

willemk 12 maart 2012

De huidige pensionadas (ik ook) hebben enorm geprofiteerd van de lage pensioenpremies als gevolg van de enorme beleggingswinsten en de hoge rentes die de fondsen konden opstrijken.Dus niet lopen mekkeren als er een paar tientjes in de maand gekort wordt.(Als het meer is heeft U een Vet pensioen)

A Gouma 12 maart 2012

Geweldig toch dat het kleine mannekke er nog om kan lachen. Ik 54 jaar weet nu al dat mijn kinderen dat niet kunnen, zij zullen voor mij moeten gaan zorgen, er zal dan niks meer zijn. Oeps waar is het dan gebleven ik betaal nu toch echt al bij 38 jaar.

joop 13 maart 2012

laat die kleine nog eens lachen,toon de jaarlijkse ziekenverzekering maar eens.

A.P.v.d.Hoeven 27 april 2012

Er is door en voor mij voldoende pensioenpremie opgebracht om tegen normale rekenrente oneindig oud te worden. Dat een stelletje eurofielen door grote stommiteit dit verpesten is niet om te lachen. Over het staatspensioen AOW zullen we het helemaal maar niet hebben, wat hiermee gebeurt is gewoon misdadig en om misdaden lachen is gewoon iets wat men niet doet vooral niet door onschuldige kinderen.