Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

vogel gered te middelburg

4.818 keer bekeken
blargh
Gepubliceerd op 21 dec. 2009
zondag 20 december kwam de brandweer een vogel redden uit het water aan de beenhouwerssingel. ja recht voor ons huis dus. gelijk camera gepakt en hopla leuk videotje. (ps als de muziek niet bevalt kun je die ook uitzetten ;))

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

johan 22 december 2009

tjonge jonge wat ging dat traag viel mee dat ze niet eerst een bak koffie gingen leuten een mens was er al onderdoor gegaan maar goed de vogel is gered en dat geeft toch wel een goed gevoel

Linda 22 december 2009

Johan zeker nog nooit een vogel moeten redden. je denkt zeker dat zo'n auto alles kan. Maar je hebt gelijk dit was een levensbedreigende situatie, dus had veel sneller gemoeten. maar dan wel met de mogelijk dat een wagen en brandweermensen de plomp ingevallen waren.

martin 22 december 2009

mag wat kosten...

mcwurth 22 december 2009

Ja ik denk dat de brandweer ook geholpen heeft ivm domme mensen die het ijs op zouden kunnen gaan en dan erdoor zakken beter voorkomen dan genezen zeg maar :)

Ron 22 december 2009

Waarom gooit de gemeente niet een paar pakken hooi uit waarop de vogels kunnen zitten, in deze bare tijd zou het geen overbodige luxe zijn om voor deze dieren te zorgen. En wat denk je van voer voor deze dieren, de vogels en de eenden hebben juist nu deze zorg hard nodig.

johan 22 december 2009

heb de film nog eens bekeken Linda heeft gelijk ik ben wat te voorbarig geweest men moet natuurlijk voorzichtig te werk gaan alle hulde voor de redders