Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voedselbanken krijgen steeds meer aanmeldingen

3.454 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 16 dec. 2009
Wij gingen kijken of dit ook voor de Walcherse voedsalbank geldt.

18 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zoop 16 december 2009

het aantal huishoudens dat boven de €100.000 inkomen per jaar komt groeit met 14 %....m.a.w. een 5 jaarlijkse verdubbeling van abnormaal hoge inkomens t.o.v. een verveelvoudiging van mensen die niet genoeg te eten hebben. ik weet wel waar dat extra inkomen vandaan komt.... lekker sociaal in nederland...BAH !

jannie vanden ende 17 december 2009

wat een schande is het toch voor nederland.

hilda 17 december 2009

hou toch op moet je kijk hoe veel ze in middelburg kregen in oostburg kreeg je alles over de data en nu is het kerst en moeten de mensen twee weken wachten wij kregen geen groenten en vlees wij moeten het doen met appels en pannenkoeken mix en brood daar kan je toch niet van rond komen maar je moet blij zijn dat je wat kreeg

mev arenthals 17 december 2009

dat er nog zoveel armoede is hier in nederland .de rijke worden rijker en de arme worden armer .kijk ma in 2010 / wat ze dan weer tewachten staan .er zijn geen woorden voor .

Els 17 december 2009

@ JanJ,heel veel mensen werken wel net als ik,maar ik ben alleenstaande moeder van 2 jonge kinderen en ondanks dat ik werk krijg ik ook pakketten van de voedselbank,van mijn inkomen kan ik niet rondkomen,me vaste lasten,zijn al bijna me inkomen,ik heb een half jaar in de ww gezeten tot ik eindelijk na vele sollicitaties ben aangenomen,maar dan moet je blij zij ndat je een baan heb,dus niet iedereen profiteert ervan zoals u denkt,ik werk er voor.

Angèle 18 december 2009

Ze moeten zich ròt schamen daar in den Haag, en vooral in paleis Soesdijk! Ik zou graag zien dat tijdens hùn kerstdiner een film geshowd wordt van mensen die hun tasje weer gaan halen bij de voedselbank, en de hoge heren en dames daar VERPLICHT!!! commentaar op laten geven. Ik hoop dat ze een rotsmaak over houden na hun kerstdiner!

marion 18 december 2009

mooi dat er zoiets is , maar het zou toch niet hoeven in nederland laten we met ze'n allen wat minder eten met de komende feestdagen en eens andere mendemens denken die het stukken minder hebben als wij

X 18 december 2009

Als iedereen nou eens geen leven naar wat ze verdienen. Geen geld voor eten maar wel voor TV PC Drank Roken Internet ect. Mensen zijn verwend en denken dat alles maar normaal is, mensen denken dat ze wel een TV MOETEN hebben want ja dat is toch wel minimaal.Luxe producten zijn voor de mensen die het kunnen betalen. Die mensen moest zich gaan schamen !!!

Frits 18 december 2009

Allemaal je internet opzeggen en pc of laptop verkopen en het geld storten voor Afrika. Daar gaan mensen DOOD van de honger. (Zonder plasma tv)

hilda 18 december 2009

wat een gelul,er zijn ook mensen die niet kunnen werk omdat ze ziek zijn,en ik koop geen luxe dingen als tv,of producten wat als je het niet heb kan je het ook niet kopen ik wil alleen zeggen dat het niet allemaal gelijk wordt geregeld en ik schamen niet hoor,als ik kan werk graag maar dat gaat nu eenmaal niet,en profiteer dat doe ik echt niet dan zeg ik nog lieve de voedselpakket af dat heb ik ook gedaan dus ja als je er niet over mee kan praten kan je beter geen reactie geven want mensen die in deze omstandigheid leven vragen hier ook niet om DENK JE WEL

martin 18 december 2009

Gewoon werken als de middenklasse die al jaren de klos zijn, straks ook weer met de nieuwe bezuinigingen, ik heb het gehad met al dat gejammer ga werken en toon je ambitieus !

HILDA 18 december 2009

moet ook kunnen,dan heb jij een goede baan als jij mensen zo beoordeeld en weet jij niet wat het is om zo te leven dat is toch mee voor jou,

X 18 december 2009

Hilda mensen vragen er niet om. Maar mensen doen er ook niet voor wat nodig is om zelfstandig te zijn. En je hebt blijk baar wel gled voor een pc en internet ?

hilda 19 december 2009

ik heb geen pc,maar dat hoef ik jou niet te zeggen toch of uit te leggen ,ik zeg alleen dat wij mensen er niet om vragen om zo te zitten maar het blijk wel dat daar geen begrip voor is want dan kreeg je deze antwoorden en ik vraag en kom toch niet bij jou eten,en wij mensen zo als je ons beschrijf hebben dan al alles geprobeerd en gedaan maar dat kan er bij jullie niet in hij want jullie weten niet wat het is en daar om hoop ik dat je ook eens in deze situatie terecht kom en dan kijken wat jij gaat doen

X 22 december 2009

Mensen vinden te snel dat ze "RECHT" op iets hebben. Ten kosten van andere

martin 22 december 2009

zoop,bedankt voor de grove bejegenig, gek he dat je niet aan werk komt of niemand je moet en dat je zo zielig bent, ik zou je ook niet moeten, je bevestigd maar weer mijn stellingname. Gewoon mouwen opstropen en aan de bak dan ben je in een paar jaar weer boven jan, maar daar wordt je wel moe van en nee het komt niet aanwaaien.

hilda 23 december 2009

hey x ik heb nooit gezegd dat ik recht op iets heb,en al zeker niet op kosten van een andere,alleen jij weet toch niet hoe mij situatie is of dat van een ander dus je zeg maar iets waar je geen val benul van heb en dan reageer je gewoon maar bot en beledig je mensen, jammer hoor

X 25 december 2009

Hilda waarom denk je dat ? Denk je dat ik uit een rijke fam kom ? Denk je dat ik nooit de huur niet heb kunnen betaalen ?