Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vaccinatieronde Mexicaanse Griep in Middelburg van start

4.337 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 23 nov. 2009
We namen een kijkje bij deze megaoperatie in de Kruitmolen i Middelburg

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

van de horst 24 november 2009

Weet u al wat er in zit en hoe het word getest en waarom politice en koningshuizen een ander soort krijgen? Er zit ook kippen-eiwit in, het kan geen kwaad en iedereen graag inenten hoor je elke dag, waarom politice niet? Stel dat de vogelgriep gaat muteren met normale griep of deze vorm? Dan heb je DNA van een kip in jou bloed-stroom, vergezocht dat weet ik ook wel maar het KAN wel !! Aids is ook een ziekte die alleen 'maar' in 3e wereld voorkwam en nu???? Mensen stel dat dit een test is van militaire en diverse instantie ( kan best en men is uit het poolijs en dinosauriers ook al bacterien enzo aan verzamelen) dan kan men via deze wereldwijde kleine griep-pandemie nagaan hoe oorlogvoering met virussen werkt en verspreid word.. Ja ik weet het, doemdenken, maar de Amerikanen deden deze tests ook in vietnam hé, Agent Orange? Niet denken dat overheden alles doen voor jou !!! Overheden all over the world, willen geld , macht en dat de economie doorgaat en oorlogen blijven en willen geen 'groene' wereld want dat levert geen macht en geld op.. ONZIN ??? Wat gebeurt er in 3e wereld-landen??? Waar is al die ( luister goed ) TRILJARDEN gebleven van goede doelen??? Ik ben geen doemdenker, maar u mensen moeten niet alles klakkeloos geloven, de gewone griep maakt meer dodoen per jaar dus waarom twijfelen?? LEES GOED, GEZONDE MENSEN MET WEERSTAND LOPEN GEEN RISICO !!! WIE ZWEERT JOU EN GEEFT JOU GARANTIE??? DUS WAAROM INENTEN???

Kelly 24 november 2009

woow... inderdaad erg vergezocht...

Adri 24 november 2009

Yip, inderdaad, heel erg ver gezocht... Misschien moet je eens met een professioneel iemand over je "angsten" praten...

griepvrij 24 november 2009

toch vind ik dat er een kern van waarheid in zit, en vind ik het eng dat iedereen klakkeloos alles gelooft wat de overheid zegt. Waarom al die drukte om die griep terwijl de normale griep voor meer slachtoffers zorgt? Waarom die druk op ouders met kleine kinderen dat ze alleen deze week kunnen enten, en later niet meer? Als de overheid zo begaan is, dan zouden ze de mensen toch op elk moment de gelegenheid moeten geven om te kiezen voor enten? Ik ben dus tégen enten, en vóór onderzoek naar het waarom.

piet 25 november 2009

JA DE MINISTERIE IN DUITSLAND KRIJGEN ANDER VACCIN.. WAAROM ZIE JE BEATRIX GEEN SPUIT HALEN OP TV??? WAAROM STAAT ER GEEN 1 MINISTER TE PRIKKEN LIVE OP TV??? WAAROM MOETEN DE BURGERS HET WEL EN WAROM ZOVEEL MENSEN IN 1 X ?' VIND DE BEWEEG-REDENEN ERG IRRATIONEEL VAN OVERHEID EN WAT IS HET PROBLEEM ALS JE ZIEK WORD? DENK EENS NA WAT IS NU DE TRUC OF PROBLEEM????? IS HET ERG DAT JE ZIEK WORD?? IS HET ERG ALS ER PROCENTUEEL PAAR MENSEN STERVEN?? GRIEP, DE BOF EN MAZELEN EN LEGIONELLA MAKEN DUIZENDEN DODEN PER JAAR... WAT IS HET PROBLEEM VAN MEX-GRIEP????? IK ZIE GEEN PROBLEEM !!!! EN ALS HET MIS GAAT EN BIJWERKINGEN HEEFT KRIJG JE HET NOOOOOOOOOIT MEER UIT JE BLOED, NOOOOOIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PIET ( NOG XTJE ) 25 november 2009

JE KRIJGT HET NOOOOOOOOOOOIT MEER UIT JE LICHAAM !!!!!!!!!!

PIET 25 november 2009

hoezo angsten ADRI??? denk je dat ik er mee zit als het fout gaat??? ik heb geen prik hoor, ik wou alleen waarschuwen of ieder hopen dat mensen nadenken..van mij mag iedereen met prik ziek worden interesseert mij niks, houd ik alleen meer voor mijzelf heey......ik wou alleen subjectief mening geven....DENK NA VOOR JE ZOMAAR IETS IN JE LICHAAM STOPT WAT NIET 100% IS GETEST !!!