Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mexicaanse Griep: Een deskundige aan het woord

9.244 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 6 nov. 2009
Een arts/microbioloog van het admiraal de Ruyter ziekenhuis(i.o.) zet de feiten rondom de griep desgevraagd nog eens op een rijtje voor ons...

16 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Ger 07 November 2009

Wat deze man beweert is gewoon NIET waar. Hij stelt dat als je je laat vaccineren je beschermt bent tegen de Mexicaanse griep en dat je het dan niet meer kan krijgen. Hij maakt het mooier dan het werkelijk is. Na één vaccinatie loop je 40% minder kans en na twee vaccinaties 70% minder kans de griep te krijgen. Waarom wordt dat niet verteld? Deze man LIEGT gewoon. Laat het bedrijf maar draaien...dat is de reden waarom wij ons moeten laten vaccineren. Mij niet gezien!

yvonne 07 November 2009

Ik sluit mij geheel aan bij de reactie hierboven. Maar de arts is nog meer vergeten te melden, nl. dat de bijwerkingen van de vaccinatie nog niet bekend zijn en dat de bijwerkingen op de langere termijn ernstig kunnen zijn. En wat is dan erger, het middel of de kwaal!

Helena 07 November 2009

wat dhr ook niet verteld is dat er zware metalen in de vaccinatie zitten en zelfs kwik en zijn zelf huisartsen die het afraden laat ze eerst het maar goed onderzoeken voor mijn geen prik voor mexicaanse griep

medemens 07 November 2009

ONZIN ALLEMAAL..overheden weten dat normale mensen met iets lager IQ alles geloven wat hen voorgekauwt word..Mensen gaan er standaard vanuit dat regering je helpt..NIET !!!. Regeringen denken aan economie en macht..burgers staan onderaan, referenda zijn niet meer toegestaan omdat het de stabiliteit van Europa aantast hahaha, nee wij willen iets ANDERS dan Europesche leiders willen..Deze '' griep'' is puur een test wat mensen doen en uitgeven..Als iedereen snel noodpakketten koopt en e.d. verdien men MEGA bedragen aan deze '' ziekte'' . De Crisis is er ook alleen omdat bedrijven MINDER geld verdienen en dat is SLECHT voor regeringen en oorlog-industrie..Denk je dat er crisis was als al het geld van Irak en Afghanistan er nog was? Die mensen WILLEN geen hulp maar elkaar uitmoorden !! Deze '' griep'' is een test om te kijken hoe snel de oorlogindustrie mensen ziek kan maken en hoe het proces verloopt zodat men in toekomst kan kijken of men met VIRUSSEN een oorlogs-conflict kan bestrijden !! DIT IS DE WAARHEID...LAAT JE NIET GEK MAKEN EN SPAAR JE GELD GEWOON EN WEES EERLIJK MET NORMEN EN WAARDEN EN LEEF GEZOND EN MET LIEFDE DAT IS ENIGSTE OPLOSSING, LIEFDE EN RESPECT !!! NIET GELD !!! ( dat is het gele gevaar wat in de Bijbel staat, GELD = GOUD = GEEL )

rich66 10 November 2009

jullie zyn zwaar paranoia maar laat je aub niet inenten dan kom je er vanzelf achter blyf alleen uit myn buurt zelfde als mensen die door hun geloof hun kinderen niet inenten tegen ziektes die kinderen zyn nu overleden

T.C 10 November 2009

Weet het niet meer!!! Ben zelf cara-patiente en aangezien ik nogal vatbaar ben is mij geadviseerd toch de mexicaanse griepprik te nemen. Wat is wijsheid met al die tegenstrijdige berichten???

Lucien.Buijs. 10 November 2009

Ik ben ingeent tegen giep. Zondagnamidag diaree en daarna overgeven . De volgene dag beter.?welke griep was het? Ik houd het maar bij deze inenting.

k.c. 11 November 2009

heb het griepvirus net achter de rug, en het is inderdaad niet anders dan een andere griep, dat er bij bepaalde doelgroepen wordt geadviseerd een griepprik te nemen zodat ze minder risico lopen vindt ik ook een goede zaak, gezien het aantal doden nu al in het begin, en dan vooral onder jonge kinderen. OF ZOU DIT SOMS OOK DOOR DE REGERING IN SCENE GEZET ZIJN?! Dit vindt ik de zelfde slappe onzin als dat Bijbel gezwets. Immers waarom zou god anders doktoren en vaccinatie's hebben geschapen?!.(of valt dit ineens niet onder god?!)

Jewannes van Waerde. 11 November 2009

Volg het advies van de deskundigen op, zij hebben de kennis in huis en als je in aanmerking komt, laat je prikken. Als je ziek wordt kun je ook anderen besmetten, bv je kinderen of kleinkinderen , die mischien minder weerstand hebben. Sommige mensen zien overal een dubbele bodem in, maar dat komt meer door hun eigen instelling denk ik. Er zit een vorm van kwik in de vaccinatie [anti schimmel] maar dat is na ongeveer een week uit het lichaam verdwenen, bekijk het als twee soorten alcohol, het ene noemt men spiritus daar wordt je blind van, het andere heet een borrel en daar bouw je een feestje mee. MENSEN GEBRUIK JE GEZOND VERSTAND ! ,

j. van mulken 11 November 2009

wat een oproerkraaiers zeg, de regering laat echt niet onnodig mensen vaccineren hoor. als je in de risicogroep zit, laat je dan vaccineren. 100% zekerheid heb je nooit, maar elk beetje is toch mooi meegenomen en misschien redt je daarmee wel een ander. doen!!

G. de Vlieger 11 November 2009

Langzaam maar zeker word ik al deze indianenverhalen spoegzat. Het in de wind slaan van het advies van je huisarts is niet verstandig, maar iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid en dat van zijn medemens. De voors en tegens beginnen met een knikkertje en eindigen nog niet bij de grote van een voetbal. Dat is bij alle vormen van vaccinaties al gebeurd en we prikken nog steeds. Omdat het profijt biedt!!

j. simons 11 November 2009

Altijd laten vaccineren als je een gezondheidsprobleem hebt. Vaccin is getest ook op europees nivo. Alle meningen ten spijt: Hou je aan de mening van de deskundigen zoals huisartsen .

alleenstaande vrouw 11 November 2009

begin dec.de griepprik gehad, vorige week hele week ziek geweest, overgeven, diaree, heb de dokter geroepen, omdat ik alleen ben, ik wilde toch wel weten? ja `t was griep, paracetamol, 2 tegelijk, nu 10 dgn later voel me nog niet fit.wat was het???

Ger 11 November 2009

Overheden weten het volgens de voorstanders want die hebben de kennis in huis omdat zij zich laten adviseren door experts. Maar hoe zit het dan in Polen en Finland. Er is wel degelijk iets aan de hand. De enkele doden nu is natuurlijk triest, maar absoluut niet anders dan normaal, alleen maar uitvergroot. Minister Eva Kopacz verklaarde tevens dat het geheime contract dat de Poolse regering had moeten sluiten met de farmaceutische bedrijven die het vaccin produceren, meer dan 20 clausules bevat die strijdig zijn met de Poolse wetgeving. Hoewel de overheden in West Europa volgens haar wél deze geheime overeenkomsten hebben ondertekend, stelde ze dat de gezondheid van de burgers van Polen voor haar belangrijker is dan de winsten van 'Big Pharma' (term waarmee de grootte en enorme macht van de farmaceutische industrie wordt aangeduid). http://www.youtube.com/watch?v=0v4LN7o9bSo&feature=player_embedded

Ger 11 November 2009

In Polen dus geen vaccins. De Poolse premier Donald Tusk steunt haar beleid, de druk vanuit de EU is groot, hij spreekt ook over de grote financiele balangen die er binnen de Farma-industrie spelen. http://www.youtube.com/watch?v=34HZ5JBQt0E&feature=player_embedded Poolse vice minister van gezondheid spreekt over de adjuvanten en doden die er al zijn ten gevolge van vaccinatie. http://www.youtube.com/watch?v=nXqEWl07olk&feature=player_embedded Duits huisartsenvoorzitter dr Michael Kochen riep al zijn collegae op niet te vaccineren. Enorme aantallen artsen en verpleegkundigen laat zich NIET vaccineren. Tal van artsen en wetenschappers beweren anders dan de officiële versies van de overheid en het RIVM. Duitsland haalt 200.000 vaccins in huis voor een beperkt (elite) deel van de bevolking zonder de toevoegingen van o.a. Thiomersal en Squalene. Men vertrouwd het blijkbaar toch niet helemaal. Niets van dit is verzonnen....trek het zelf na. Is er echt niets aan de hand?

Dirk 28 December 2009

Polen heeft een verstandige regering wat het vaccinatieverhaal betreft. Het draait indd alleen maar om geld