Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De jongste duikclub van Zeeland stelt zich voor!!!

6.056 keer bekeken
Brigitte de Lange - Elich
Gepubliceerd op 11 nov. 2009
De jongste duikclub van Zeeland is op zoek naar nieuwe leden !!!

Duikclub Emergo-Divers uit Vlissingen is een gezellige club van mensen die graag met duiken bezig zijn. Onze trainingen vinden iedere vrijdag van 20:30 tot 21:30 uur plaats van oktober tot en met mei in Zwemschool Zeeland. De overige maanden gaan we naar buiten.

Tijdens de clubavonden wordt de ene week gewerkt aan de duikvaardigheden en de andere week aan de conditie en snorkelvaardigheden, verder kunnen duikafspraken worden gemaakt, zodat je altijd een buddy hebt om mee te duiken en natuurlijk duikervaringen uitgewisseld worden.

Voor wie is deze duikclub bedoeld?
Emergo-Divers is een club voor alle duikers die graag actief met hun sport bezig zijn en hun duikvaardigheden graag op peil willen houden, ook tijdens de wintermaanden.
Wij zijn niet gebonden aan een duikorganisatie, dus of je nu PADI, NOB, GUE, CMAS/NELOS of IANTD gecertificeerd bent, bij ons ben je altijd welkom. Ook qua niveau stellen we geen eisen (open water, 1-sters, GUE-F, divemaster of instructeur), indien je minstens 1 brevet bezit, kun je meedoen aan alle activiteiten. Wanneer je nog niet over een brevet beschikt, kun je wel lid worden en deelnemen aan conditie- en snorkeltrainingen, maar niet aan de duikactiviteiten. Uiteraard kunnen we je wel adviseren in de keuze van een duikschool.

Heb je interesse? Kom gerust eens langs op de trainingsavond in Zwemschool Zeeland in Vlissingen. Degenen die nog voor 31 december 2009 lid worden, hoeven pas vanaf 1 januari 2010 lidmaatschapgeld te betalen.

Waarom lid worden?
- Altijd een buddy te vinden via de clubavonden, e-mail of de duikkalender
- Clubactiviteiten zoals bezoeken aan excursies, beurzen, en aquaria, zijn eenvoudig te regelen
- Natuurlijk is het ook gewoon heel leuk en gezellig om actief met je hobby bezig te zijn

1 reactie

Reactie wordt toegevoegd

Klaas 14 March 2010

Tja, ben onlangs even bij jullie wezen kijken ,viel me wat tegen. Weinig leden aanwezig en niet echt dat ik zeg tjonge wat een actief gebeuren. Voor mij dus niet echt aantrekkelijk om bij jullie lid te worden. Maar in ieder geval bedankt voor de info. groet en suc6 , Klaas v Belzen