Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Adembenemend Zeeland

3.319 keer bekeken
paled
Gepubliceerd op 6 sep. 2009
Toen ik vroeg welke titel deze video moest krijgen kreeg ik als antwoord : Adembenemd Zeeland, omdat Els haar foto's adembenemend mooi zijn.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Lidia 07 September 2009

Wat is Zeeland toch mooi hè Schitterende video en ja de foto's van Els zijn adembenemend mooi Groetjes Lidia

mage 07 September 2009

dit is echt prachtig en zeker de foto`s van els!!!!!

Caroline 07 September 2009

Hallo Paled, Na een aantal weken te hebben vertoefd in het warme en zonnige zuiden werd ik vandaag verrast door maar liefst 7 nieuwe video's. En alhoewel de Dordogne prachtige natuur heeft was ik blij de mooie video's te zien over Zeeland. Als ik in het buitenland gewoond zou hebben zou ik beslist naar Zeeland op vakantie gaan al was het alleen al om de prachtige wolkenluchten die vrijwel alleen hier schijnen voor te komen. De video over Montmartre was heel erg leuk gezien wij daar in de vakantie een aantal dagen hebben doorgebracht aan de voet van de Sacre Coeur. Eindeloos genieten. Dat doen we dan ook en hopelijk komt er ook een prachtige video met herfsttaferelen al geniet ik nu nog lekker van een najaarszonnetje. Alle lof voor Paled en Els.

Bep Hardenbol 07 September 2009

Wat zijn deze foto,s geweldig mooi,zeker ook het filmpje hoe het gemaakt is mooi in elkaar overvloeiend.Mijn complimenten gr bep Hardenbol ga zo verder

jp 07 September 2009

paledje dit is weer schitterend,,,, heel erg mooi gedaan , de muziek en de mooie foto, maken het plaatje wel compleet ,,,,mmmmm, heerlyk zo rustig ontspannen,,,,elsje heel mooi ,al die mooie foto, ga zo maar door fyn fyn fyn,,,,,jp.

jp 07 September 2009

hallo caroline fyn dat je weer terug bent ,jp

Paled 08 September 2009

Blij dat je er weer bent Caroline. Ik had je eerlijk gezegd al gemist. Maar JP ook las ik net. Dank je wel voor de mooie reactie.

jack 09 September 2009

werkelijk schitterend, vakwerk! wij leven in het mooiste stukje van nederland. laten ze het niet verknoeien met baggeren en ontpoldering.

jp 09 September 2009

ja jack en dat moeten we koesteren en behouden en niet verknallen,,,,,,,anders gaat zeeland naar de bbbbbbb.....,zo dus niks ontpolderen,,,,,,echt niet;;;;;;/ gewoon alles zo laten zo als het nu is...punt uit.....en laat paledje en els zo voortgaan,zo zyn jullie goed bezig,ga maar fyn zo door.jp.